FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Salariu de cinci ori mai mare » Ţucudean este ca şi plecat la Standard Liege. Cifrele transferului

Ţucudean părăseşte Dinamo după fix doi ani. El fusese adus gratis
Ţucudean părăseşte Dinamo după fix doi ani. El fusese adus gratis

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 10:01

Ţucudean spera azi-noapte ca acţionarii dinamovisţi, Sandu Ion şi Standard să se pună de acord asupra ultimelor detalii financiare, iar el să poată pleca urgent la Liege. Acolo îl aşteaptă un debut cu Anderlecht, dar şi un contract de 15.000 euro pe lună.

"Afacerea George Ţucudean" trebuia să se definitiveze aseară tîrziu. Atacantul de 21 de ani aştepta OK-ul acţionarilor ca să plece astăzi la Liege, pentru a se alătura celor de la Standard, care l-ar putea debuta duminică, tocmai în derby-ul Belgiei, cu Anderlecht.

Ieri au fost negocieri la sînge. Nicolae Badea, în recuperare după o operaţie la ochi, i-a pasat lui Ionuţ Negoiţă responsabilitatea tratativelor. Ultimul voia să obţină un preţ chiar mai bun pentru Dinamo decît cei 640.000 de euro pe care dorea Standard să-i plătească.

Sandu Ion, patronul Gloriei Arad, încerca şi el să ia mai mult de 260.000 de euro, dar a ajuns mai devreme la un acord cu belgienii. Discuţiile între Dinamo şi Standard s-au împotmolit atunci cînd a venit vorba de procentele dintr-un transfer ulterior, ratele în care să se facă plata şi cîteva zeci de mii de euro în plus la suma tranzacţiei!

"Orice se poate întîmpla, chiar şi să pice transferul, Dinamo nu vrea să renunţe nici măcar la un cent. În mod normal, miercuri se definitivează situaţia, albă sau neagră. Luni noaptea părea totul rezolvat, tocmai de aceea George nu s-a antrenat marţi cu echipa, ca să nu se accidenteze, a făcut separat", au spus dinamoviştii.

Din banii obţinuţi se vor plăti două salarii restante - unii jucători avînd restanţe financiare şi din august 2012! -, iar Ţucudean va fi şi el satisfăcut. Pe lîngă expunerea într-un campionat din Vest, va avea şi un salariu mai consistent, şi plătit la timp, urmînd să cîştige 15.000 de euro pe lună, de 5 ori mai mult decît la Dinamo.

7 atacanţi mai are Standard în lot, de pe întreg globul: iranianul Ghoochannejhad, niponii Ono şi Nagai, belgianul Batshuayi, nigerianul Ezekiel, brazilianul Phellype şi turcul Koc

"Sper ca Ţucudean să ajungă cît mai repede la Liege. E bine aici. Aşteptăm şi alţi români, nu e nici o problemă" (Adrian Cristea, mijlocaş Standard)

ŞTIRE DINAMO:

Amînat pentru azi
Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a amînat pentru astăzi speţa lui Eduard Schuller, care vrea să devină liber de contract, astfel că Dinamo mai aşteaptă pînă să parafeze actele cu fundaşul de 18 ani. Schuller a declarat ferm: "Dacă nu voi mai juca la Alba Iulia, aleg Dinamo!". CFR Cluj, Astra şi Vaslui mai presează.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (70)
vmdaniel
vmdaniel  •  30 Ianuarie 2013, 14:34

toata lumea este suparata ca pleaca TUCUDEAN,acel TUCUDEAN care are goluri mai putine decat DANCIULESCU.Unde este pierderea ?POATE JUCATORUL EXPLODEAZA LA STANDARD SI AVEM UN ATACANT DE NATIONALA,PT CA LA DINAMO SEMANA CU IBRAHIMOVIC DOAR ATUNCI CAND FAULTA IN ATAC.

ady99
ady99  •  30 Ianuarie 2013, 12:23

daca il vinde pentru 640000 de euro ,sa se duca si sa ne lase si badea si negoita,acum se vede ca sunt 2 parliti ......ma bucur pt tucudean ,chiar merita sa joace afara si pe bani mai multi

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  30 Ianuarie 2013, 11:45

daca el vrea sa plece,noi nu il putem tine cu forta....dar nici asa sa plece pe 2 lei...ce e aia 640.000? nici 1 mil nu prea e satisfacator....1,5 mil ar fi pretul corect conform trasfermartk!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează