FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Salariul lui Cristi Pustai creează tensiuni în Giuleşti: ”Nu e justificat de nici o mare performanţă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 31 decembrie 2014 10:46

Florin Motroc, fostul jucător al Rapidului, nu înţelege strategia pe care Dinu Gheorghe o are în Giuleşti, din moment ce îi oferă lui Cristi Pustai un salariu de 12.000 de euro, iar clubul este în insolvenţă.
”Salariul său nu este justificat de nici o mare performanţă. Sînt antrenori importanţi care n-au fost plătiţi de maniera asta. Dacă tu promiţi asemenea salarii, ce salarii vor primi jucătorii care vin liberi? Mi-e frică să nu se desfiinţeze echipa. Trebuie o minune ca ea să rămînă în Liga 1. E însă unu la o sută şansă pentru salvare”, a spus Florin Motroc la DolceSport.

Acesta s-a referit şi la Dinu Gheorghe, pe care l-a criticat pentru dorinţa sa de a aduce jucători liberi de contract: ”Doar o minune mai poate să salveze Rapidul acum. O parte din vină pentru ce s-a întîmplat îi aparţine şi lui Dinu Gheorghe. Pentru că anul în care a început dezastrul a venit după ce în mandatul său s-au adus mulţi jucători liberi cu salarii foarte mari. Chiar şi acum se mai plătesc bani acelor jucători, care n-au demonstrat nimic”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
10155031573198976
Motroc Florin  •  11 Aprilie 2021, 21:50
Postat de tardelli pe 31 Decembrie 2014, 12:39

Cine ma.s.a e si Florin Motroc asta ?Fost jucator si acum se crede si el antrenor probabil... Pustai e creatorul lui Gaz Metan.A stat acolo 6 ani ,un record pt aceste vremuri.A promovat-o si a dus-o pana aproape de grupele EL.A eliminat pe Mainz.Deci a facut o echipa buna .

Mai ....tardelli, păcat de pseudonumele asta , caci MARCO a fost un imens FOTBALIST, tu ești.... mic , asa cum ai și scris numele acestei legende a fotbalului italian! Apropo de ce spuneam atunci legat de salariul marelui Pustai , în 2 săptămîni un antrenor care nu are licențe i-a dat cu terenul în cap prof. Pustai ! No comment!

zweepslag
zweepslag  •  02 Ianuarie 2015, 01:44
Postat de nebraska pe 31 Decembrie 2014, 13:40

O gluma zinganeasca e gustata doar de un zingan cu mustati si șalvari.

esti prostalau nene, ca tot provoci lumea,obligand o sa ti aduca aminte de criminala ANA PAUKER si romul tatar de Scornicesti ucigasul taranilor Vranceni se se opuneau colectivizari, in antiteza cu Rapidul onorat de doi regi[actualul rege MIHAI pe atunci un adolescent princiar Mare Voievod de Alba Iulia alaturi de mecena culturii printre altele,dar si dictator de un an si ceva, dar cu un regat a 6-a putere economica A LUMII,si a 4-a in Europa la egalitate cu Belgia coloniala ce detinea Congoul diamntifer, CAROL II ce incenuche sarutand crucea pe stadionul celor pe care ii spurci tu ca o jigodie bolsevica de cate ori apari sa ti versi voma de dihanioe comunista.Daca nu latrai nu o luai!

zweepslag
zweepslag  •  02 Ianuarie 2015, 01:33
Postat de assf pe 31 Decembrie 2014, 17:22

pai are calificarea cu pandurii in grupe si cu medias a trecut vreo 2 tururi preliminarii si a fost la un pas de intrarea in grupe. nu e chiar un nimeni pe lume pustai :) pe undeva e si normal ca pe altii sa-i deranjeze ca nu sunt cautati. asa e in viata. ce sa si faci.

nu e performanta lui ci a ....jucatorilor,sa fie bine inteles ca nici un antrenor nu poate face din rahat bici! Aduceti va minte ce se stie si s a scris despre Covaci la Ajax:era trupa aia de exceptie in care el nu intervenea cu nimic ca stica totul daca nu i lasa sa joace din instinctul lor de mari fotbalisti;sau Teasca, care chinuia jucatorii in sistemul sau imbecil de gandire sau Angelo care il punea pe Dobrin cel mai bun pasator din lume (cu pasele lui de o lungime si perfectiune de laser excat pe capul sau la piciorul jucatorului [rapid ,de regula lansat sau aflat in pozitie ideala ca Troi, Marcu,Radu II etc] sa joace half defensiv cum facu in meciul de baraj cu Ungaria de la Belgrad

Vezi toate comentariile (16)
Comentează