FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Salvarea lui CFR Cluj vine din Ghencea » Arpad Paszkany îl scoate pe Mario Felgueiras la licitaţie

Articol de GSP - Publicat joi, 27 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 martie 2014 13:46

CFR Cluj se confruntă cu mari probleme financiare şi riscă să nu ia licenţa pentru sezonul următor.

Arpad Paszkany e nevoit să ia măsuri drastice pentru a evita retrogradarea. După ce jucătorii au refuzat eşalonarea restanţelor financiare, patronul "feroviarilor" a decis să se împrumute la unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri din Cluj.

Stiridesport.ro anunţă că Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii EnergoBit, îi va ajuta pe "vişinii" cu aproximativ 1,5 milioane de euro, bani care vor fi folosiţi pentru a acoperi o parte din datoriile clubului. Paszkany ar urma să garanteze împrumutul cu baza sportivă de la CUG sau cu contractul lui Mario Felgueiras.

Îi salvează Steaua
Clujenii vor fi nevoiţi să renunţe în vară la portarul portughez pentru a-şi acoperi datoriile şi pentru a face rost de bani pentru achiziţii. CFR ocupă în acest moment locul 10 în Liga 1, iar şansele ca Felgueiras să fie vîndut pe o sumă consistentă la o echipă importantă s-au redus considerabil. Acesta ar putea ajunge însă la Steaua, atras de posibilitatea de a juca din nou în grupele UEFA Champions League.

"Roş-albaştrii" îşi caută şi ei portar pentru sezonul viitor, Ciprian Tătăruşanu urmînd să părăsească echipa în vară. Portughezul a mai fost aproape de un transfer la Steaua în urmă cu doi ani, însă CFR Cluj s-a mişcat mai repede şi l-a cumpărat de la Sporting Braga pentru 500.000 de euro.

3,7 milioane de euro este cota lui Felgueiras, conform transfermarkt.de. Ardelenii speră să obţină măcar jumătate din această sumă

84 de partide a disputat portughezul în Liga 1, 34 pentru FC Braşov şi 50 pentru CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (73)
afc13
afc13  •  28 Martie 2014, 22:50

Arpi, te-ai prostit rau de tot. Atat de tare te-a incolacit Alba ca Zapada?

voicu_p
voicu_p  •  28 Martie 2014, 15:03

aste-s miticisme

daniaania
daniaania  •  28 Martie 2014, 13:37

Mergeti ma la furat...steluta nu are bani pt. super Mario!!! Va fi vandut undeva la o echipa cu pretentii, cu siguranata...vise pt. mitici.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează