FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Samba pe stînga » Dinamo vrea să aducă un brazilian pe postul lăsat liber de Pulhac

Helder Silva Santos într-un meci din campionatul brazilian
Helder Silva Santos într-un meci din campionatul brazilian

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 21:24

Dinamoviştii trag nădejde că-l vor convinge pe brazilianul Helder Silva Santos să vină în Ştefan cel Mare, dar, mai ales, visează ca acţionarii să deblocheze 250.000 de euro pentru a-l lua pe fundaşul de bandă de la Figueirense.

Campionatul a demarat, Dinamo a învins Braşovul, 2-1, se pregăteşte pentru derby-ul de duminică din Giuleşti, dar Cornel Ţălnar încă mai speră să aducă la echipă un fundaş stînga şi un mijlocaş defensiv. Au picat, rînd pe rînd, diverse oportunităţi, s-au ivit altele, printre care şi cea de a aduce un jucător de bandă stînga din Brazilia, de la ultima clasată, Figueirense. Este vorba despre Helder Silva Santos, 24 de ani, care a mai evoluat la Gremio, Bahia, Sertaozinho şi de 3 ani este la Figueirense.

S-a luat legătura cu agentul jucătorului, iar acesta a transmis că Helder i-ar costa 250.000 de euro pe dinamovişti. Acţionarii încă n-au aprobat suma respectivă pentru transfer, deşi membrii staff-ului tehnic, dar şi cei din conducerea "cîinilor" au fost impresionaţi de DVD-ul de prezentare al jucătorului. Fotbalistul ar accepta un salariu de 8.000 de euro pe lună, dar s-a cerut trecerea unei clauze în contract conform căreia va deveni liber dacă se va întîrzia plata fie şi măcar o zi!

3 meciuri a jucat Helder pentru Figueirense în 2013

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Înţelegere între acţionari"
Dumitru Dragomir spune că Dinamo va fi resuscitată: "Acţionarii s-au întîlnit, au rezolvat problemele între ei, s-au unit. Au făcut o înţelegere. Badea este în refacere după o problemă medicală, Negoiţă merge cu mine sîmbătă, la Real-Barca, iar Săvulescu s-a însurat cu Hollywood-ul. La Dinamo e prea multă vrajbă, fanii nu pricep că dacă pleacă acţionarii aceştia, nu o să vină nimeni altcineva la club! Iar Borcea nu se mai întoarce, e speriat că ar putea fi condamnat din cauza fotbalului".

Ropotan le dă "reject"
Roş-albii sperau să-l convingă pe Adrian Ropotan, 26 de ani, să vină în Ştefan cel Mare, întrucît Volga Novgorod are probleme în a face transferuri. Totuşi, închizătorul nu are de gînd să se întoarcă la Dinamo, transmiţînd şefilor "cîinilor" că nu vrea să joace în Liga 1.

Crăciun s-a întors
Începînd de ieri, Cornel Ţălnar l-a readus la prima echipă pe Eugen Crăciun (26 de ani), mai ales după ce Muşat a avut probleme contra Braşovului. Crăciun, care a acceptat să-şi micşoreze contractul cu 25%, se antrenează cu roş-albii şi e luat în calcul chiar şi pentru meciul cu Rapid, de duminică, deşi prima şansă o are Constantin Nica.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
neuer1606
neuer1606  •  27 Februarie 2013, 15:21

Iar ati inceput sa fabulati?

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  27 Februarie 2013, 10:11
Postat de quittaro pe 27 Februarie 2013, 09:28

De ce nu l-or fi pastrat pe Koulibaly pana la vara??

Pai avem destui fundas centrali....

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  27 Februarie 2013, 10:09

Mai bine jucam cu Burnea,un fotbalist de 19 ani crescut de noi decat sa dam bani pe nu stiu ce fundas din Brazilia si sa luam teapa!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează