FOTBAL  »  Superliga  »  SANCŢIUNE

Sancţionat la Jilava » Gigi Becali are interzis la sport! Probleme şi la eliberarea condiţionată pentru patronul Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 12:00

Gigi Becali are probleme şi la penitenciarul de la Jilava! A folosit cartela unui alt deţinut şi acum are interzis la sport.

Astfel, conducerea Penitenciarului Jilava i-a suspendat lui Gigi Becali dreptul de a participa la activităţi sportive şi culturale pe o perioadă de 30 de zile, conform unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, susţine Mediafax.

Sursele citate au precizat că au fost sancţionaţi de conducerea Penitenciarului Jilava şi doi deţinuţi care l-au filmat pe Gigi Becali în penitenciar.

Potrivit regulamentelor, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, are dreptul la douăzeci de minute de convorbiri telefonice pe zi. Becali ar fi folosit însă şi cartela unui alt deţinut pentru a telefona în afara penitenciarului.

Conform Legii 275/2006 privind executarea pedepselor, constituie abatere disciplinară "comunicarea cu exteriorul prin mijlloace de comunicare la distanţă, în alte condiţii decît cele prevăzute de lege".  Sancţiunea disciplinară primită de Gigi Becali îl poate afecta la eliberarea condiţionată.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
1745flo
1745flo  •  30 August 2013, 20:17
Postat de xftw pe 30 August 2013, 17:18

Ce legatura are Jilava cu sportul???

cum sa nu aiba, e cartierul general al "eminentei cenusii" a echipei "Crestine si biruitoare"!

kristymin
kristymin  •  30 August 2013, 19:37
Postat de talpaiadului pe 30 August 2013, 19:20

El a dat spaga, aia e problema, nu ca a facut o tranzactie profitabila. A fost condamnat pentru dare de mita. Te inteleg ca si tu ai fi procedat la fel, dar ai fi comis o ilegalitate si ai fi fost condamnat daca ai fi fost prins.

daca nu dadea spaga ..era ok ...ciobanasul insa a dat....si acum ...trebuie sa se racoreasca

kristymin
kristymin  •  30 August 2013, 19:35

este cea mai tare stire din sport asta.....A FOST preluata de toate publicatiile straine ...super stire , fantastic ...senzational , diaconescian.......

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close