FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - PETROLUL 1-0

Sancţiuni dure la Petrolul după eşecul cu Braşov! » Unul out, restul amendaţi

Cataramă a pierdut clar duelul cu Buga
Cataramă a pierdut clar duelul cu Buga

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 21:19

Răchită s-a supărat rău pe jucătorii săi şi a luat primele măsuri: Cataramă a fost exclus din lot, iar cei care au jucat foarte slab sub Tîmpa vor fi sancţionaţi financiar.

Cele două înfrîngeri consecutive ale Petrolului, 0-1 atît cu Ceahlăul cît şi cu FC Braşov, l-au enervat la culme pe Valeriu Răchită. Antrenorul de 41 de ani e hotărît să taie în carne vie. I-a amendat pe Buhuşi şi pe Komazec cu cîte 1.100 de euro după eşecul cu nemţenii, iar acum i-a avertizat cu excluderea din lot pe cei care nu fac faţă cerinţelor sale.

Primul care a căzut este mijlocaşul Victoraş Cataramă, pentru nerespectarea sarcinilor de joc din meciul cu "stegarii", cînd a evoluat în ultimele 31 de minute. Fotbalistul de 22 de ani a fost trimis la echipa secundă pe termen nelimitat, iar lui i s-ar putea alătura şi alţi jucători azi, cînd Răchită are programată o şedinţă cu elevii săi.

Printre cei care ar putea fi sancţionaţi financiar se numără şi Daniel Opriţa, care a ratat exasperant din poziţii favorabile. Pentru următoarele meciuri, Vivi a anunţat schimbări majore în echipă, urmînd să apară Melinte, Milea, Bărbulescu sau Roman din primul minut.

Visează la "naţională"
După o prestaţie senzaţională în meciul cu Petrolul, portarul Mario Felgueiras (24 de ani) a dezvăluit care este obiectivul său: "Mi-am făcut datoria şi mă bucur că am ajutat echipa fiindcă a fost o partidă dificilă. Isăilă cunoaşte bine lotul şi scoate maximum din fiecare jucător. Îmi doresc mult să ajung la «naţionala» Portugaliei, dar e greu pentru că sînt mulţi goalkeeperi valoroşi". "Este victoria lui Mario, un portar de mare valoare!", a spus Alexandru Chipciu.

De azi bilete în Cupă
"Stegarii" pun în vînzare în această dimineaţă biletele pentru meciul de marţi cu FCM Bacău, din "şaisprezecimile" Cupei României. Un tichet costa 10 lei la peluze, tribunele I şi a II-a, 25 lei la sectoarele S şi T şi 100 lei la fotolii. Partida va fi arbitrată de Adrian Ilyes, din Ploieşti, iar asistenţi vor fi vasluienii Ovidiu Artene şi Daniel Hulubei.

"Sîntem proştii proştilor, nu se poate să avem atîtea ocazii şi să ne întoarcem acasă fără nici un punct! Cine nu-şi va schimba atitudinea va dispărea din echipă!" (Valeriu Răchită, antrenor Petrolul)

"Un meci absolut nebun, pe care l-am cîştigat cu şansă. Clasa lui Buga şi intervenţiile providenţiale ale lui Felgueiras au făcut diferenţa" (Daniel Isăilă, antrenor FC Braşov)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dora
dora  •  19 Septembrie 2011, 11:24

a da, jucati cu Melinte, Milea si Roman contra lui Dinamo, sa va umple caruta de goluri. cu ce a gresit, bai, Oprita, a dat cu capul, cu piciorul, pe poarta, daca portaruul Brasovului a fost in zi mare!?

suiac
suiac  •  19 Septembrie 2011, 09:20

O sa traim sa vedem ca Rachita este un mare antrenor ? Ce tot critica atat jucatorii , care joaca totusi ceva ,atat cat pot ei .. Acolo, la mijloc ( Fl Dumitru , Oprita , Pompiliu Stoica ) nu se leaga nimic...nu se construieste.Rachita vrea sa le ia jucatorilor toti banii , care si asa sunt putini de tot la Petrolul.Probabil vrea sa-i ia el pe toti , ca am auzit ca le face pe toate ! Un nou Ceausescu ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează