FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Săndoi: "Ar fi o catastrofă pentru naţionala U21 să retrogradeze Craiova"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

Selecţionerul echipei Under 21 a României, Emil Săndoi, a declarat că retrogradarea Universităţii Craiova ar reprezenta o catastrofă pentru naţionala de tineret.

"Dacă s-ar întâmpla să retrogradeze Universitatea Craiova, pentru naţionala de tineret ar fi o catastrofă. Am în vedere şapte-opt jucători de la Craiova, dintre care şase au fost convocaţi constant, în timp ce de la Poli Iaşi au fost doar doi, dar, practic, niciunul, ţinând cont că Andrei Ionescu şi Onicaş sunt împrumutaţi de la Steaua, iar de la Pandurii nu am niciun fotbalist", a spus Săndoi.

Emil Săndoi a precizat că locul pe care îl ocupă în acest moment Universitatea Craiova este rezultatul unei conjuncturi nefaste. "Sunt câţiva jucători tineri de la Craiova cu potenţial enorm, care pot face în scurt timp pasul către selecţionata de seniori, aşa că locul pe care îl ocupă echipa acum este rezultatul unei conjucturi nefaste. În primul rând a fost o problemă de moral.

Comparând tânăra echipă a Craiovei cu cea a Oţelului, un alt club care oferă mulţi jucători naţionalei de tineret, se poate spune că diferenţa a fost făcută la acest capitol, al moralului. Oţelul a câştigat câteva partide în serie, iar jucătorii săi au căpătat o încredere deosebită, Ştiinţa a pierdut pe final jocurile cu Ceahlăul şi CFR Cluj pierzându-şi bruma de moral deţinută la un moment dat", a menţionat fostul jucător al Universităţii Craiova, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
radmih
radmih  •  21 Mai 2010, 12:42
Postat de pe 20 Mai 2010, 17:57

ia repede dl cravoia,ai interes acolo,tot ieid e acoloc a sare mititelu pe tn,lasa sa redrogradeze ca u ii chemi si din b,poate ratezi calificarea sa nut e mai vad

Ba mai bine ai fi fan limba romana si nu ai mai screme pe aici ineptiile tale!

tam11
tam11  •  20 Mai 2010, 18:35

Pleaca ,bai oltene,nu distruge si viitorul fotbalului,eventual ceva post la marea echipa a olteniei sa-ti gasesti

 •  20 Mai 2010, 17:57

ia repede dl cravoia,ai interes acolo,tot ieid e acoloc a sare mititelu pe tn,lasa sa redrogradeze ca u ii chemi si din b,poate ratezi calificarea sa nut e mai vad

Vezi toate comentariile (10)
Comentează