FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - PANDURII 0-0

Săndoi şi Grigoraş, mulţumiţi de egal » Gorjeanul i-a transmis un mesaj omologului său

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 22:29

Concordia Chiajna şi Pandurii au terminat la egalitate în etapa a 11-a, scor 0-0, într-un meci cu multe ocazii de gol. Cei doi tehnicieni s-au arătat mulţumiţi de punctul câştigat.

"Păcat că n-am câştigat. Prima repriză a fost echilibrată, dar partea a doua a fost a noastră. Bucurică a avut o ocazie uriaşă. Lazar a făcut o partidă incredibilă. Trei puncte ar fi fost enorme azi. E important că n-am primit gol, dar mă îngrijorează că ratăm prea mult. Nu suntem lucizi la finalizare", a declarat Săndoi la Dolcesport.

Petre Grigoraş s-a arătat şi el mulţumit de egalul de azi: "Am avut o discuţie cu Emil Săndoi şi i-am zis că au fost norocoşi. Trebuie să fim mulţumiţi de punctul câştigat până la urmă, venim după două înfrângeri. Pandurii nu câştigase aici. Situaţia de la club e delicată. Săptămâna asta aşteptăm deciziile.

Orice are o limită. Nu ştiu cum aş mai putea să-i motivez. E clar că se va lua o atitudine. I-am motivat cât de cât, dar îmi va fi foarte greu. Zilele astea trebuie să primim nişte răspunsuri. Am înţeles că ar fi vorba de datorii de un milion şi ceva de euro". 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează