FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Sandu ameninţă! » Preşedintele FRF vrea să ceară UEFA să nu mai delege brigăzi româneşti

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 21:32

Preşedintele FRF nu mai suportă scandalul dintre vechii şi actualii membri ai Comisiei Centrale a Arbitrilor şi vrea să ceară UEFA să nu mai delege brigăzi româneşti.

Scandalul continuă în fruntea CCA, după ce Mircea Sandu i-a dat din nou mînă liberă lui Ion Crăciunescu. Neînţelegerile au apărut însă iarăşi în ultima săptămînă. Asta pentru că Aron Huzu, fostul vicepreşedinte al arbitrilor, s-a grăbit să stabilească componenţa brigăzii pentru partida din Supercupă dintre Steaua şi Petrolul.

Istvan Kovacs fusese delegat drept central, iar Cristi Balaj nu făcea parte din echipa fostului arbitru. Situaţia s-a schimbat după doar cîteva zile, cînd Ion Crăciunescu a numit o nouă conducere, iar delegările pe care Huzu le pregătise au fost anulate! Crăciunescu a preferat să-l trimită la centru pe Ovidiu Haţegan şi să-l numească arbitru adiţional pe Balaj.

Auzind de situaţia tensionată din fruntea CCA, Mircea Sandu i-ar fi ameninţat pe cei doi: "Dacă nu terminaţi odată cu circul ăsta de la Comisie, voi trimite un fax oficial de la FRF prin care le voi propune celor de la UEFA să nu mai trimită arbitri din România la nici un meci internaţional din Liga Campionilor sau Europa League!".

Ieri, Gazeta a încercat să ia legătura cu Huzu şi Crăciunescu, dar nici unul nu a putut fi contactat.

Aprecieri pentru arbitraj
După meci, arbitrul grec invitat special de FRF, Kyros Vasaras, a intrat în vestiarul arbitrilor şi i-a felicitat, spunîndu-le că nu are nici un reproş referitor la prestaţia acestora. Mai mult, entuziast, elenul a precizat că va trimite un raport pozitiv la UEFA, propunînd prestaţia românilor drept model pentru viitoarele cursuri de arbitraj.

Contract reziliat cu BGS!
După ce Mircea Sandu nu a fost lăsat de două ori să intre pe Naţional Arena înaintea partidei din Supercupă, oficialii FRF au decis să nu mai apeleze la serviciile firmei de pază la meciurile organizate de Federaţie.

Începînd de la meciul Steaua - Petrolul, FRF colaborează cu firma SAS. "Este cea mai bună firmă de pază din România în acest moment, în ceea ce priveşte evenimentele pe stadioane", au precizat reprezentanţii Federaţiei.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (21)
dinamir
dinamir  •  12 Iulie 2013, 14:07

Articol scris de craitoiu.Nu te poti baza pe ce scrie asta.

nosferatv
nosferatv  •  12 Iulie 2013, 13:17

Poza articolului e geniala

dehasdeu
dehasdeu  •  12 Iulie 2013, 10:47

Sandule, cand ne ameninti si pe noi cu un comunicat de presa privind situatia lui "nea Piti"?!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează