FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Sandu către fotbalişti: "Acceptaţi reconversia profesională, nu se va mai uita nimeni la voi" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Preşedintele FRF li s-a adresat fotbaliştilor prezenţi la reuniunea organizată de AFAN pe probleme legate de fotbal, că ar trebui să ia în serios varianta reconversiei profesionale, precizând că nu vor mai fi băgaţi în seamă de nimeni la finalul carierei.

"Sunt foarte multe probleme pe care fotbaliştii le lansează, atât direct, cât şi prin intermediul AFAN-ului. Fotbaliştii trebuie să accepte reconversia profesională. Această problemă pe care o recomandă AFAN, aceea de a urma nişte cursuri de specializare în management sportiv, în kinetoterapie, în masaje, în directorat sportiv sau altele, este o şansă care li se oferă fotbaliştilor.

În momentul în care nu veţi mai juca fotbal, nu vă mai bagă nimeni în seamă. Trebuie să faceţi ceva pentru a găsi soluţia activităţii ulterioare", a declarat Sandu, citat de Mediafax.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează