FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL

Sandu îşi calculează paşii: finala Europa League şi apoi demisia de la FRF » ”Am obosit! M-am săturat!”

Mircea Sandu începe să se gîndească la demisie.
Mircea Sandu începe să se gîndească la demisie.

Articol de - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 23:43

Sînt cuvintele pe care apropiaţii săi din federaţie şi prietenii de familie le-au auzit tot mai des din gura Naşului în ultimele luni. E dornic să scoată maximum la nivel de imagine din ultimul act al EL spre a-şi construi un moment favorabil retragerii din fruntea federaţiei.

Nu doar Dragomir e pus în dificultate de presiunea publică exercitată de fanii care nu mai suportă mizeria şi complicităţile din fotbalul românesc. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, ia şi el în calcul varianta de a face pasul înapoi din fruntea federaţiei. După finala Europa League, programată pe 9 mai, la Bucureşti.

Le-aţi blocat mail-ul! LPF-ul condus de Dragomir a cedat sub avalanşa de mesaje DAR campania continuă!

Rămîne bătut în cuie postul din Comitetul Executiv UEFA
De altfel, la sfîrşitul anului trecut, chiar Naşu' admitea că e pe punctul de a lua o decizie capitală: "Îmi lasă un gust amar scandalurile din ultima vreme. M-am gîndit de cîteva ori să renunţ, dar mai vedem după finala Europa League". "Nu e chiar o vorbă în vînt. Preşedintele e tot mai mai surescitat din cauza atacurilor înteţite. Chiar în federaţie se vorbeşte foarte des în ultimele luni de posibila lui plecare", recunoaşte o sursă FRF.

În fapt, Mircea Sandu, care a rupt orice legături cu presa, se axează acum în principal pe organizarea finalei EL, căutînd ca evenimentul să iasă fără cusur. Şi, pe fondul acestui moment, să-şi pregătească eventuala ieşire din scenă într-un moment favorabil. Ar risca Naşu' cu această mutare postul din structura UEFA? Nu, pentru că ar rămîne, oricum, în Comitetul Executiv al forului continental, unde mandatul îi expiră abia în 2015.

"Se simte tot mai depăşit de evenimente"
Strategie? Posibil, n-ar fi prima oară cînd Sandu lansează pe piaţă astfel de teme defensive spre a detensiona un moment de cumpănă în plan intern. "Dar acum situaţia e un pic diferită, în sensul că Mircea e încolţit în prea multe dosare, şi-a mai pierdut şi dintre aliaţii din fotbal, rezultatele de la naţionale nu-l mai ajută şi îi e tot mai greu să aducă bani în federaţie. Se simte realmente obosit, depăşit de evenimente! ". E explicaţia venită chiar de la un apropiat al familiei Sandu!

Le-aţi blocat mail-ul! LPF-ul condus de Dragomir a cedat sub avalanşa de mesaje DAR campania continuă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
urascdictatura
urascdictatura  •  07 Martie 2012, 17:53
Postat de conu57 pe 07 Martie 2012, 14:23

cre ca sunteti putin cam duri si nu vedeti ce catastrofe sunt si cei doi (Iancu si Mititelu) care au pus presiune pe toata lumea si acum incepe Porumboiu caci vrea sa fie campion cu ajutorul arbitrilor dar nu-i merge

iancu si mititelul macar si-au distrus echipele lor , pe banii lor, niste tampiti si aia , dar muica asta a papat si papa din bani cluburilor. el e angajatul federatiei nu patronul ei cum crede-ti voi astia din familia lui .dai-as citostatice inca de 2 ori -.... boule

brindus27
brindus27  •  07 Martie 2012, 17:16

Sa dea Dumnezeu atatia ani de intuneric in familia ta, cati ani ai activat tu in fotbalul romanesc. Nenorocit canceros. Ti-a facut Dumnezeu semne de mult timp, dar tu ca si alti tradatori romani, care se cred miezul din dodoasca, si fara de care in tara asta pe care o sugeti de atata amar de vreme, nu rasare soarele daca nu sunteti voi la butoane, nu ai cosiderat sa ei in seama. Pleaca bai nenorocitule acum. Nici clinicele de pe Marte pe care le-ai facut cu banii de la amaratii de romani, nici ajutorul care il dai tu la nu stiu cine nu te mai scapa. O sa va manance canceru' pe toti. TRAIASCA ROMANIA , MOARTE TRADATORILOR SI CORUPTILOR, VIVA OLTENIA, VIVA UNIVERSITATEA CRAIOVA.

viiktor
viiktor  •  07 Martie 2012, 15:55
Postat de conu57 pe 07 Martie 2012, 14:23

cre ca sunteti putin cam duri si nu vedeti ce catastrofe sunt si cei doi (Iancu si Mititelu) care au pus presiune pe toata lumea si acum incepe Porumboiu caci vrea sa fie campion cu ajutorul arbitrilor dar nu-i merge

MARSH de AICI nepot angajat al lui Sandu. JOS (DIN FUNCTIE) DUMITRU DRAGOMIR! JOS (DIN FUNCTIE) MIRCEA SANDU! HAI VASLUI! HAI TOATA TARA! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează