FOTBAL  »  Superliga  »  SANDU CREDE CĂ STEAUA NU ARE UN LOT VALOROS

Sandu: "Steaua nu are un lot foarte valoros"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2008 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, crede că la Steaua nu sînt vinovaţi antrenorii ci lotul de jucători care nu este foarte valoros.

"Urziceniul a jucat bine cu Steaua, a ratat o ocazie imensă şi cred că merita un meci nul. Steaua a schimbat 2 antrenori şi mi se pare mult. CFR a jucat o perioadă bună în Champions League, dar nu are forţă de altădată. Trebuie să avem o continuitate la nivelul antrenorului.

Steaua n-are un lot complet foarte valoros care să poată antrenorul să evolueze în Liga I cu un anumit unsprezece şi în Ligă cu altul. La noi se joacă în aceeaşi formaţie şi în campionat, cupă, cupe europene şi la naţională", a spus Sandu la sportro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
 •  02 Decembrie 2008, 22:59

Mai Sandule cred ca aproape toti jucatorii romani de la Steaua au fost sau sunt in jurul echipei nationale, asa ca nu mai zii k nu au valoare sau realizezi ca si nationala e pe butuci, Iar ce care spuneti ca Banel e singurul jucator adevarat spalati-va p fata si mai uitativa odata ce paralel e cu cele mai de baza cunostinte fotbalistice astia k voi il tin in echipa la Steaua.

 •  02 Decembrie 2008, 22:11

Stiti Goian , Radoi si Zapata nu sunt ei responsabilii cu golurile... La steaua ar trebui 2 atacanti de valoare si 2 mijlocasi (unu dintre ei sa fie rapid) si n ai strica ceva pe stanga apararii.. sper sa nu ma insel...a da + antrenor ....mai pe romaneste...lotul stelei e VARZA...

 •  02 Decembrie 2008, 20:33

eu cred ca asta nu are habar despre ce vorbeste! Radoi este cel mai bun inchizator din Romania, Goian cel mai bun aparator, pe Zapata il compari cu Lobont iar anul acesta in CL s-a vazut ca singurul care face fata la nivelul acela este Nicolita. Deci daca steaua nu are valoare atunci forbalul romanesc este PRAF SI PULBERE!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează