FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şansă pentru Tîrcoveanu » Mijlocașul a impresionat la Dinamo II și va fi chemat la prima echipă

Târcoveanu (dreapta) speră să fie păstrat în lotul echipei mari şi după meciul cu Astra
Târcoveanu (dreapta) speră să fie păstrat în lotul echipei mari şi după meciul cu Astra

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 00:00

Mijlocaşul de 19 ani a impresionat ieri în meciul cu Astra II, sub privirile lui Adi Mutu, şi va fi readus în lotul echipei mari.

A dat gol împotriva primei echipe în acea antologică întâlnire din Cupa României, dar n-a mai fost convocat deloc sub comanda lui Ioan Andone.

Însă forma pe care a arătat-o în acest sezon la Dinamo II și absența mai multor titulari pentru confruntarea cu Astra Giurgiu, de joia viitoare, din "sferturile" Cupei Ligii, îi redeschide ușa la Dinamo. La Dinamo I.

Andrei Tîrcoveanu a fost și ieri decisiv pentru formația secundă a roș-albilor în meciul de campionat din liga a treia, tocmai cu Astra II.

A marcat în remiza, 1-1, cu giurgiuvenii, chiar sub ochii lui Adrian Mutu, Ionel Dănciulescu, Dănuț Lupu și Florentin Petre, care au aplaudat evoluția fotbalistului și l-au felicitat după meci.

Cu toate că, din cauza vremii reci și ploioase, șefii din Ștefan cel Mare, împreună cu Dani Coman, s-au adăpostit într-o baracă gri a stadionului Romprim.

Decarul de la Dinamo II, unul dintre puncherii echipei, ar putea fi chiar în primul "11" al lui Ioan Andone. Îl avantajează și aprecierile "greilor" din staff-ul administrativ, dar și cinci absențe ce se profilează pentru întâlnirea cu trupa lui Marius Șumudică.

Dinamo are 5 fotbaliști angrenați la diverse echipe reprezentative: Steliano Filip și Dorin Rotariu pentru România, Adam Nemec pentru Slovacia, Jaime Penedo pentru Panama și May Mahlangu pentru Africa de Sud.

Niciunul dintre aceștia cinci nu sunt în plan să intre în primul "11" în meciul cu Astra. Nu se știe dacă vreunul va fi în lotul de 18, cel mult pot apărea Filip, Roti și Nemec.

61de minute a jucat Târcoveanu pentru Dinamo în acest sezon, în meciul cu Voluntari, 2-1, din Cupa Ligii

150.000 €este cota mijlocașului de 1,70 de metri pe transfermarkt.de

"Verde" de la Ando

Ruben Olivera, 33 de ani, a fost propus de către Adrian Mutu în Ștefan cel Mare, iar Ioan Andone ar vrea să-l vadă la lucru sub comanda sa, antrenorul considerând că fostul mijlocaș al lui Juventus Torino ar fi foarte bun la Dinamo.

Doar că uruguayanul a primit o ofertă tentantă din Segunda Division, de la Levante, care este pe primul loc și trage să revină în La Liga, astfel că Dinamo este a doua opțiune, momentan.

"Așteptăm răspuns de la Vassaras"

Managerul general al roș-albilor, Adrian Mutu, cere ca șeful CCA să ia atitudine: "Sunt foarte dezamăgit, aşteptăm în continuare un răspuns de la Vassaras. Nu cred că este normal să se ascundă! Noi nu-l tragem la răspundere, ci vrem doar, ca şef al arbitrajului românesc, să vină şi să vorbească despre problemele arbitrajului, să se ia anumite decizii şi să pedepsească anumiţi arbitri care au greşit, pentru că, atunci când greşim, cu toţii ne asumăm responsabilitatea şi plătim pentru ceea ce facem".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  09 Noiembrie 2016, 14:53

Tircoveanu e peste Roty!;)

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  09 Noiembrie 2016, 14:02

tircoveanu merita cu prisosinta titularizarea la echipa mare !!!!!!!!!!! corbu , dudea , olteanu , popa si moldoveanu nu trebuie sa lipseasca niciodata din lotul mare si bineinteles asteptam cu nerabdare recuperarea lui buia !!!!!!!!!!!

116617882121701
Mihnea Ilie  •  09 Noiembrie 2016, 13:08

Vassaras...e grec...si asta spune tot...*** Europei...prefacuti si mincinosi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează