FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Şanse mari!”

Articol de , - Publicat joi, 22 mai 2008 00:00

Bölöni spune că e aproape de Rapid, dar amînă semnarea contractului, invocînd probleme personale. Copos îi cere să semneze astăzi.

Nici eşecul cu Al Jazeera nu l-a împins decisiv pe Bölöni spre Giuleşti! Antrenorul în vîrstă de 55 de ani continuă să-i ţină pe rapidişti în stand-by, cu două săptămîni înaintea reunirii. “Sînt şanse mari, dar nu pot da un răspuns, pentru că am nişte probleme personale la Abu Dhabi, pe care trebuie să le rezolv în cîteva zile. Decid după aceea şi anunţ public hotărîrea mea! Acum nu pot da nici un răspuns”, a declarat antrenorul pentru Fanatik.

Pentru că Loţi refuză să semneze contractul, Copos şi Taher n-au transferat nici un jucător pînă acum, iar primul se teme că situaţia îi poate fi fatală echipei: “Vineri îi voi cere lui Bölöni să ne dea răspunsul final, pentru că aşa a fost înţelegerea! Dacă nu stabilim conducerea tehnică pînă la sfîrşitul săptămînii, punem în pericol viitorul Rapidului!”.

Rezerva Beretta
Acţionarii şi-au asigurat soluţia de rezervă Mario Beretta, dar îi mai dau încă o zi de gîndire fostului selecţioner. “Îl considerăm pe Bölöni cea mai bună soluţie pentru Rapid, de aceea am insistat atît şi nici n-am negociat cu vreun alt tehnician. N-ar fi fost corect, devreme ce ne-am pus de acord, de principiu, cu Loţi. Mai rămîne doar să semneze contractul, dar vrem să facă asta cît mai curînd!”, a declarat Copos.

Egalul cu rivala Al Shabab l-a făcut pe Bölöni să termine campionatul Emiratelor pe poziţia a doua, la trei puncte de lider, iar Taher îi aminteşte lui Loţi că asta a fost condiţia pe care a invocat-o: “În mare măsură, venirea lui depindea de finala sezonului, pe care a pierdut-o. Nu are de ce să ne mai refuze, aşa că îl aştept să-şi respecte promi­siu­nea de a antrena Rapidul!”.

“Nu vine Bölöni! În primul rînd, nu e el omul care să fie mort după banii lui Taher şi ai lui Copos. Apoi, va regreta alegerea cînd o să-l înjure galeria”
Dănuţ Lupu fost jucător Rapid

“Bölöni e acum ca Anelka, a ratat penaltyul decisiv! Nu avem voie să punem presiune pe un om căzut la pămînt, de aceea nu i-am dat încă nici un telefon”
George Copos finanţator Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  23 Mai 2008, 11:24

Cel mai bine e sa vina Razva Lucescu pe 3 mil pe sezon.

 •  23 Mai 2008, 09:47

Sunt stelist si nu ma intereseaza ce face Rapidul, dar deja Boloni asta isi da prea mare importanta, aere de mare antrenor. Nu ca mi-ar parea rau, dar deja il vad pe Copos cum o sa se smiorcaie tot campionatul ca din cauza problemelor cu antrenorul si cu achizitiile din vara sunt ei acum pe locul 4-5 (acolo unde de fapt le e si locul).

 •  23 Mai 2008, 09:15

Sa vina cineva odata la rapid ca nu mai suport .Am inceput sa ametesc ba i Boloni ba-i Malesani, ba-i Berreta, ba i ba Lucescu, ba din nou BolonI daca nu ploua vinerea.:):):) mai bine il puneti p corsicanu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează