FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şanse mari să iasă! » Gigi Becali poate scăpa în maximum două luni de închisoare

În puşcărie, Becali a scris două cărţi:
În puşcărie, Becali a scris două cărţi: "Muntele Athos, patria Ortodoxiei", tipărită în 3.000 de exemplare, şi "Becali şi Steaua", care va apărea pe piaţă în 7.000 de bucăți

Articol de - Publicat sambata, 14 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 februarie 2015 21:53

Avocaţii lui Becali au făcut demersurile legale pentru ca în maximum două luni clientul lor să iasă din închisoare, urmînd ca acesta să ajungă în curînd în faţa instanţei pentru a se lua în discuţie eliberarea condiţionată.

Condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este tot mai aproape să părăsească arestul de la Poarta Albă.

În urmă cu cîteva zile, Becali a avut o întîlnire la penitenciar cu apărătorii săi, cu care a discutat despre dosarul înaintat deja comisiei pentru eliberarea condiţionată.

"Cei care-l reprezintă pe Becali au obţinut din partea oficialilor de la Poarta Albă mai multe documente pozitive despre realizările patronului stelist în puşcărie, despre comportamentul foarte bun al acestuia. Şi faptul că a lucrat la Academia lui Gică Hagi îl va ajuta mult pe Becali", spun sursele ziarului.

În urmă cu 10 zile, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan, a comentat posibilitatea ca Becali să iasă mai devreme din închisoare: "În acest moment, domnul Gigi Becali nu întruneşte condiţiile de eliberare".

Unul dintre avocaţii patronului a făcut precizări: "Cînd s-au făcut acele declaraţii nu puteam să cerem eliberarea. Acum, după 20 de luni, legea ne permite să facem această cerere, care mai mult ca sigur va fi aprobată de către judecători. Ne bazăm pe faptul că domnul Becali nu este un pericol public, iar în penitenciar a avut un comportament exemplar".

635 de zile au trecut din momentul în care Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, iar mai apoi la Poarta Albă

SITUAŢIA ALTOR CONDAMNAŢI DIN FOTBAL

Pădureanu, legat de pat!
Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, condamnat în "Dosarul Transferurilor" la 3 ani şi 4 luni de închisoare, face faţă din ce în ce mai greu detenţiei. Încarcerat la Penitenciarul Spital Jilava, Pădureanu a fost găsit în urmă cu cîteva zile în curtea unităţii în mijlocul nopţii.

"Domnul Pădureanu nu mai recunoaşte aproape pe nimeni şi are mari probleme cu memoria. În urmă cu cîteva zile acesta a plecat din salonul unde era internat şi-a fost găsit în curtea spitalului. Nu ştia cum a ajuns acolo!", sună dezvăluirea unui apropiat al fostului preşedinte.

După acest eveniment, oficialii penitenciarului au decis ca, pe timpul nopţii, Pădureanu să fie legat de pat cu nişte benzi elastice pentru a nu mai părăsi salonul nesupravegheat.

Copos află pe 25 februarie
După ce comisia Penitenciarului Rahova a trimis o propunere de eliberare condiţionată către Judecătoria Sectorului 5 pentru George Copos, judecătorii au decis să amîne verdictul pentru data de 25 februarie!

Principalele motive pentru care fostul patron al Rapidului ar putea fi eliberat condiţionat sînt: vîrsta (61 de ani împliniţi) şi faptul că a scris o carte în închisoare.

Copos a fost condamnat la închisoare în două speţe: în Dosarul Transferurilor şi în Loteria I, avînd de executat, în total, 4 ani şi 6 luni de închisoare. Acesta mai este judecat în Dosarul Loteria II, care i-ar putea aduce o a treia condamnare.

MM scrie a treia carte
Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, se află şi el în închisoare, după ce a fost condamnat la 3 ani şi patru luni de detenţie, tot în "Dosarul Transferurilor".

De curînd, acestuia i-a fost aprobată cererea de a fi transferat de la Penitenciarul Jilava la Poarta Albă. Conform apropiaţilor, Stoica a început să scrie cea de-a treia carte de cînd este în puşcărie.

Prima dintre ele se numeşte "Analiza tehnico-tactică" a meciurilor de la Campionatul Mondial din Brazilia, iar cea de-a doua, "Ultimii 11", în care analizează "participarea echipelor de club în competiţiile continentale, statistici, tendinţe şi perspective".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
madskills
madskills  •  15 Februarie 2015, 09:43
Postat de misu_2007 pe 14 Februarie 2015, 15:36

Sunt uluit. Nu pot sa cred cum a rausit justitia sa trimita dupa gratii atatia intelectuali de marca ce sunt totodata scriitori de geniu. Becali 2 carti, MM la a 3-a si daca le adunam si pe celelalte, nu e loc in biblioteca nationala de cartile scrise de puscariasii din tara asta. Probabil ca locul ii inspira. Pai daca sunt atat de prolifici, pentru binele culturii nationale si mondiale, eu zic sa stea acolo pana isi consuma ultimul strop de inspiartie. Inca putin si vor fi trecuti in manualele scolare la categoria lecturi obligatorii.

:))))))))

blatistu49
blatistu49  •  14 Februarie 2015, 21:47

numai romane a scris analfabetul maiceva ca Eminescu

blatistu49
blatistu49  •  14 Februarie 2015, 21:45

BRAVOO JJJP istilor cu stir false intrati si voi numai sa dezinformat prostimea

Vezi toate comentariile (63)
Comentează