FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Săptămîna banilor la Dinamo » Suma uimitoare pe care oficialii speră să o obţină din transferurile a trei jucători

Alexe e refăcut după un sezon negru: n-a jucat aproape deloc la Sassuolo, apoi s-a accidentat grav și a stat 6 luni pe bară
Alexe e refăcut după un sezon negru: n-a jucat aproape deloc la Sassuolo, apoi s-a accidentat grav și a stat 6 luni pe bară

Articol de , - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 09:22

Roş-albii speră să încaseze o sumă mare din transferurile lui Alexe în Turcia, la Istanbul BB, şi a lui Matei şi Bălgrădean, aflaţi în atenţia lui PAOK Salonic.

Conturile grupării "cîinilor" s-ar putea umple zilele acestea cu o sumă considerabilă, aproximativ 2,5 milioane de euro. Trei fotbalişti sînt aproape de a părăsi echipa.

Marius Alexe, 24 de ani, refăcut după accidentarea ce l-a ţinut departe de gazon în 2014, este în atenţia unei grupări din Turcia, mai exact a nou-promovatei în prima divizie, Istanbul BB. Atacantul a început antrenamentele sub comanda lui Stoican, însă are bagajele făcute. Turcii ar plăti în jur de un milion de euro pe Marius.

Alţi doi jucători care doresc să părăsească Dinamo sînt Cristian Bălgrădean, 26 de ani, şi Cosmin Matei, 22 de ani, iar fotbaliştii au fost propuşi vicecampioanei Greciei, PAOK Salonic, formaţie la care activează deja Costin Lazăr.

Cei din Ştefan cel Mare speră să obţină 1,5 milioane de euro din cele două transferuri. Jurnaliştii eleni anunţă că PAOK este interesată, în primul rînd, de decarul roş-albilor.

"Transferul lui Alexe în Turcia sper să-l finalizăm cît mai curînd. Sîntem în discuţii avansate" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

"Sînt jucători care vor să plece de la Dinamo, este şi cazul lui Bălgrădean. Dacă el doreşte să plece la mai bine, decît să stea la noi, asta e. Dacă nu stă cu inima deschisă atunci ar fi o mare greşeală să-l obstrucţionăm" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Ţucudean la Charlton!
Dinamo a pierdut orice speranţă de a-l mai împrumuta pe George Ţucudean, atacantul tocmai a fost achiziţionat de Charlton Athletic, locul 18 în ultima ediţie a ligii secunde engleze. A fost o afacere în familie, clubul britanic şi Standard Liege fiind deţinute de acelaşi patron, Roland Duchatelet. Vîrful a semnat pe trei sezoane cu roş-albii.

O nouă achiziţie
Roş-albii au luat un jucător tocmai de la Concordia Chiajna, echipa cu care se va confrunta în week-end în Cupa Ligii. Este vorba de fundaşul dreapta Mihai Zamfir, 17 ani. El va fi rodat la formaţia secundă.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Iulie 2014, 00:44
Postat de zecs93 pe 15 Iulie 2014, 14:41

f.bine........2,5 meleoane la pusculita pt iesirea din insolventa !!!

absolut.

bamse1901
bamse1901  •  15 Iulie 2014, 19:32

Balghradean u a ajuns prin azerbaijan si vrea la greci. ar trebui sa-si vada putin valoarea ca nu prea il vrea nimeni

real_madrid_cf
real_madrid_cf  •  15 Iulie 2014, 18:00
Postat de blaustein pe 15 Iulie 2014, 11:58

Strategia lui Dinamo e una falimentara dar nici cu mentalitatea voastra..."nu aduci un stelist in curtea lui Dinamo..." poi si ce ma? Astfel de cazuri au fost cu sutele in fotbal si au facut performante. Credeti ca o sa va saboteze? :)))

Nebunule daca vine Chipciu sau un titular al Stelei la Dinamo si are valoare de Dinamo stam de vorba,atentie nu zic de perioada actuala cand e o diferenta mare de valoare ci la modul general intr-o anume perioada,dar cand vorbim de un neica-nimeni de 17 ani care e stelist pana in maduva oaselor si mai si are pe facebook pagini preferate "urasc Dinamo" nu se discuta,nu are cum sa intre la noi in club,in secunda -1 cu el afara pai tu construiesti o noua echipa cu tineri devotati sau cu suporteri ai rivalilor? Pai daca e asa propun sa se faca trialuri in Peluza Nord si Sud Steaua pentru lotul lui Dinamo din viitoarele editii de campionat! Gata sa faca ce vor nu ma mai intereseaza!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează