FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şapte derby-uri în 25 de zile » Steaua are cele mai multe şi mai grele meciuri oficiale în prima lună din 2015

Steaua - Petrolul este derby-ul din ”semifinalele” Cupei României
Steaua - Petrolul este derby-ul din ”semifinalele” Cupei României

Articol de - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 22:02

Campioana va debuta în Cupa Ligii, unde poate întîlni Dinamo de două ori în decurs de două săptămîni, pe Petrolul în Cupa României, dar şi Rapid, Craiova, CFR şi Pandurii în campionat.

Steaua a ratat accesul în primăvara europeană, dar chiar şi aşa o aşteaptă un început de primăvară incendiar. Va fi singura echipă din România care va avea de disputat nu mai puţin de 7 meciuri în primele 25 de zile de la startul sezonului oficial.

Doar trupa lui Gâlcă e calificată în ambele competiţii interne, în afara campionatului, adică în semifinalele Cupei României şi Cupei Ligii, care programează nu mai puţin de 3 "etape" in intervalul 18 februarie - 11 martie.

În plus, nu doar că are program încărcat, dar şi jocurile se anunţă unele cu grad ridicat de dificultate ţinînd cont de numele şi de tradiţia adversarilor. Tragerea la sorţi pentru penultimul act al Cupei Ligii n-a avut încă loc, dar oricare dintre Dinamo, Astra şi Pandurii ar constitui o rivală incomodă.

Apoi, în campionat, Steaua va întîlni în primele 4 runde echipe precum Rapid, Craiova, CFR şi Pandurii. În fine, "bomboana pe tortul" începutului de 2015 va fi primul duel cu Petrolul, din Cupa României, programat pe teren propriu, pe 3 sau 4 martie.

649064-derbyuri-steaua.jpg

Vor stabili un record greu de egalat
În sezonul de primăvară, Steaua e sigură de faptul că va disputa un minim de 21 de partide: 17 etape, plus cele două duble din semifinalele Cupei şi Cupei României. Deci, un total de 56, record absolut, împreună cu cele din a doua jumătate a lui 2014. Dacă va juca finala în ambele competiţii, atunci va ajunge la 58.

649065-partide-steaua.jpg

4 posturi TV vor transmite meciurile Stelei din prima lună: Look, Dolce şi Digi pe cele din campionat şi din Cupa Ligii, Pro TV pe cel din Cupa României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 19:08
Postat de unico_biancorossi pe 25 Ianuarie 2015, 19:07

FC SB, scuze.)

ps - oricum, ii priveste, pot sa nu joace, nu ii obliga nimeni.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 19:07

FC SB, scuze.)

vladutz13
vladutz13  •  25 Ianuarie 2015, 11:29

In meciul cu Rapid o sa bage rezervele.... e posibil si cu CFR-ul sa fie relaxare daca le mai pleaca jucatori. Daca scoti astea 2 meciuri din program.... nu mai este chiar asa de dificil.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează