FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - RAPID

Săpunaru aduce victoria Rapidului la debutul lui Andone

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Debut dificil pentru Ioan Andone pe banca Rapidului. Giuleştenii au primit gol după numai 9 minute în confruntarea cu Internaţional Curtea de Argeş la o eroare colectivă a defensivei.

Frăsineanu a trimis o pasă de 40 de metri pînă la Băcilă, care a profitat de pasul greşit la ofsaid al fundaşilor Rapidului, apoi a speculat ieşirea hazardată a lui Borbescu, punctînd pentru 1-0.

În minutul 51, Grigorie a restabilit egalitea pe tabelă cu o reluare simplă, din 8 metri, după o deviere cu capul a lui Marius Constantin.

Numai 7 minute mai tîrziu, Săpunaru înscrie profitînd de marcajul inexistent al gazdelor la o lovitură liberă de pe partea dreaptă şi îi aduce lui Andone prima victorie pe banca  Rapidului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  03 Aprilie 2010, 17:23

un antrenor mare se vede dupa pauza si dupa schimbarile efectuate. ando a redovedit ca e MARE ANTRENOR. sa speram ca la meciurile directe cu cfr, steaua si dinamo, orgoliul sau si al raăpidistilor vor aduce 7-9 puncte, c-un egal la cfr.

calin24bn
calin24bn  •  03 Aprilie 2010, 16:20

Felicitari Ando bagai la alergat si la pase din prima ca se misca lent! Cantonament pe giulesti ca is prea blazati!

 •  03 Aprilie 2010, 16:20

rapid-andone 1-2!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează