FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

EXCLUSIV Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1. La final, Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, a amintit o replică pe care Istvan Kovacs i-ar fi transmis-o. „Centralul” neagă declarațiile fundașului central. +30   FOTO
FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1. La final, Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, a amintit o replică pe care Istvan Kovacs i-ar fi transmis-o. „Centralul” neagă declarațiile fundașului central.

Articol de - Publicat joi, 16 decembrie 2021 00:40 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 00:55

FCSB - Rapid 3-1. Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, a acuzat după meci că Istvan Kovacs i-ar fi zis: „Te dau afară și din țară!”. „Centralul” a ieșit în față și și-a asumat o reacție publică, o raritate în lumea arbitrilor de la noi, pentru a răspunde atacurilor venite dinspre fundașul central.

„Kovacs mi-a zis că putea să mă dea și afară din țară!”, a acuzat la final „Săpun”.

O oră mai târziu, Kovacs a replicat, prin intermediul Gazetei: „Nu este adevărat ce a spus domnul Săpunaru despre mine! Oricum, meciul meu este înregistrat și nu aș vrea să-l fac de rușine publicând discuția dintre mine și dânsul în momentul în care mă amenință spunând: «Până la capăt, n-o scoți cu mine! Îți arăt eu, o să vezi!». Astea au fost cuvintele lui. Eu i-am spus doar că n-o să tolerez asemenea comportament din partea nimănui”.

Să desfacă șampania? FCSB a luat titlul când s-a întâmplat la fel cu Rapid
FCSB - Rapid 3-1
Să desfacă șampania? FCSB a luat titlul când s-a întâmplat la fel cu Rapid

Săpunaru, după FCSB - Rapid:

Kovacs mi-a zis că putea să mă dea și afară din țară! În rest, nu am vorbit. Adică am încercat să purtăm un dialog, dar am vorbit cu mine, fiindcă nu primeam răspuns din partea lui

În prelungirile primei reprize, Săpunaru a transformat primul penalty obținut tot de el, dar a comis un „11 metri” în prelungirile actului secund, din care Florin Tănase i-a readus pe roș-albaștri în avantaj.

Un derby care a câștigat și un arbitraj de nivel mondial. Istvan Kovacs a văzut perfect toate fazele, merită nota 10 cu felicitări!
Dan Udrea, jurnalist GSP, în Vocile Gazetei

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Rapid 3-1, derby cu de toate pe Arena Națională:

+26 FOTO

VIDEO. Albert Stahl, după FCSB - Rapid 3-1: „Am stat bine în teren, n-au avut multe ocazii”

Cum stau FCSB și Rapid în clasament

Citește mai multe știri despre FCSB - Rapid:

Toni Petrea, despre schimbarea lui Budescu: „Mulțumesc de participare!”

Florinel Coman: „Am dominat cap-coadă, ne-am luat revanșa”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (65)
1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  16 Decembrie 2021, 23:02
Postat de Stan Gabriel pe 16 Decembrie 2021, 21:03

Pai daca sapunaru are comportament agresiv,sergio ramos care scotea oameni pe targa cum mai era?....voi vreti fotbal pentru domnisoare ca ovidiu popescu care sunt subnutriti,astia considerati voi ca sunt fotbalisti?...macar sapunaru a jucat la un nivel inalt si nu cred ca a fost tinut numai in cartonase rosii...ba chiar deloc

Din câte știu eu prin Turcia a avut vreo 3 ieșiri care sau soldat cu rosu. Plus pe timpul când activa on Portugalia era sa facă pușcărie pentru lovirea unui steward. Atenție nu judec întrările lui o parte bărbătești și alta de rosu direct un fel de steliano de la Dinamo numai ca săpunaru știe și fotbal. Eu spun ca asa ceva nu se face unui arbitru,mai ales ca ala are microfon și dacă vrea omul arata înregistrările.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  16 Decembrie 2021, 21:45
Postat de octavianus pe 16 Decembrie 2021, 13:48

s-au uitat acele vremuri si uneori se amintesc asa in bascalie, dar uite ca au existat acele cuplaje interbucurestene si da Rapid, Steaua, Dinamo, Sportul sau Progresul, puteau juca pe acelasi stadion 23 August, galeriile puteau sa stea una langa alta fara probleme, din pacate acum avem "libertate" si "drepturi", nu sunt un nostalgic comunist, am fost in strada la revolutie, cred insa ca inteleg altfel si drepturile si libertatea castigata, ma comport altfel, dar nu despre mine este vorba, vorbim de fotbal, in acele vremuri chiar se juca fotbal si presa sportiva scria despre fotbal despre formule de joc, despre tactici, despre asezari in teren, scheme, executii...etc, acum se cauta can-canul si uite asta se vinde, iar la nivel de fotbal incet, incet nu mai existam, degeaba incearca mister Ilie Dumitrescu pe la tv sa explice una alta, sunt din ce in ce mai putini care se uita la asta si apoi o dam pe scandal pe arbitraje, pe ce zice jiji, pe orice altceva dar nu pe sport nu pe fotbal....

Am fost in strada la Revolutie, dar e timpul sa recunoastem ca am fost manipulati si am gresit.

5397024950313235
Stan Gabriel  •  16 Decembrie 2021, 21:03
Postat de Dumitrescu Alin-Marian pe 16 Decembrie 2021, 08:46

Ești paralel. Subiectivismul tău întrece orice limita. Ceartă pe alde săpunaru care are jn comportament agresiv golanesc. În toate campionatele era demult afara. Vezi ca in Turcia tocmai a luat vreo 3 roșii pentru caracterul ăsta.

Pai daca sapunaru are comportament agresiv,sergio ramos care scotea oameni pe targa cum mai era?....voi vreti fotbal pentru domnisoare ca ovidiu popescu care sunt subnutriti,astia considerati voi ca sunt fotbalisti?...macar sapunaru a jucat la un nivel inalt si nu cred ca a fost tinut numai in cartonase rosii...ba chiar deloc

Vezi toate comentariile (65)
Comentează