FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-0

Săpunaru: "Mai mulţi jucători au probleme cu Copos. Unii sînt luaţi la mişto"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2010 00:00

Marcatorul golului victoriei pentru Rapid în jocul cu Pandurii, Cristian Săpunaru, lansează un atac la adresa patronului giuleştenilor, George Copos, despre care spune că ar trebui să facă efoturi pentru a-i păstra la echipă pe cei mai importanţi jucători.

"Domnul Copos să scoată banii şi după aia mai sperăm la Liga Europa. De ce sunt supărat pe nea George? Ştie el mai bine de ce sunt supărat pe dânsul. Eu nu îmi spăl niciodată problemele în public. Dacă am ceva să îi spun, îi spun în faţă. Şi în fotbalul mare se plăteşte performanţa, dar nu e vorba de asta.

Eu am alte probleme cu dânsul şi mulţi jucători au. Ar trebui să se gândească mai bine că planeta nu s-a scufundat şi sunt jucători care şi-au dat viaţa pentru Rapid şi acum sunt luaţi la mişto. Mie niciodată nu o să îmi pară rău că am revenit la Rapid. Singurul lucru de care îmi pare rău e că nu suntem trataţi cum trebuie.

Dar nu avem ce să facem, suntem prea mici. Eu am venit cu sufletul la Rapid, am pierdut foarte mulţi bani şi o să mă întorc în Portugalia, însă sunt mulţi jucători valoroşi care trebuie să rămână la Rapid. Îşi termină contractele şi ar trebui să le dea bani, să îi ţină la Rapid, pentru că ar putea face performanţă aici", a spus Săpunaru, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  12 Mai 2010, 21:54

SUNTETI COLEGI DE LOC IN CLASAMENT CU CEI DE LA OTELUL GALATI DAR DORITI PRIME SI CONTRACTE DE LOCUL 1. STITI CAT ESTE MEDIA CONTRACTELOR CELOR DE LA GALATI? IN JUR DE 30.000 EURO. LA NOI NESIMTITITII CA DANI COMAN SAU GRIGORE DOREAU CONTRACTE DE 600.000 EURO LA CARE SA SE ADAOGE PRIME DE JOC, DE OBIECTIV. SA LE PLATEASCA CONTRACTELE LA NIVELUL LOCULUI OCUPAT NU DE 20 SAU DE 30 DE ORI MAI MARE.

 •  11 Mai 2010, 14:46

da cand primeau banii de ce nu au facut performanta ? Singurii care merita sa ramana la Rapid sunt Costin lazar , Marius Constantin , Sapunaru ...poate poate Bozovic , dar am vazut ce poate si ala , azi ne injura maine ne iubeste . Asta ar trebuii sa faca Copos ..sa cladeasca o echipa in jurul acestor jucatori , nu sa faca ce a facut taher acum 2 ani . Adica sa aduca jucatori de rahat pe bani multi si sa exteriorizeze pe cei care joaca cu sufletul si se daruiesc pentru rapid

radupop86
radupop86  •  11 Mai 2010, 13:38
Postat de pe 11 Mai 2010, 10:35

cu siguranta nu se refera la helder si cesinha, ci la prietenii de pahar iencsi si marius constantin

Prieteni de pahar sau nu asta nu e problema ta si nu ar trebui sa-ti folosesti neuronul pentru asa ceva. Si Iencsi a jucat fara greseala pana acum, iar Cristi e rapidist adevarat care joaca cu sufeltul si care a marcat cand aveam mai mare nevoie. Iar Marius este un jucator de perspectiva care face meciuri foarte bune si nu ar trebui lasat sa plece. Dar e prea greu pentru tine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează