FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA- VIKTORIA PLZEN, JOI, 20:00, DOLCE, GSP.RO

Săpunaru se aşteaptă la o asistenţă redusă la meciul cu Plzen: "Măcar prietenii şi amicii să vină" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 22:45

Fundaşul Astrei este de părere că giurgiuvenii pot obţine un rezultat bun în meciul de mâine cu Plzen dacă nu vor mai face greşelile pe care le-au făcut în campionat:

"Va fi un meci diferit față de partida de la Plzen. Sperăm să intrăm la fel de motivați și să obținem cele trei puncte.

Echipa noastră, ca lot, este destul de bună. Sperăm să nu se întâmple accidentele din campionat și în cupele europene.

Sperăm să ne vină prietenii, amicii. Sperăm să vină spectatori totuși, este un meci de cupele europene", a spus Cristi Săpunaru pentru Dolce Sport.


Astra Giurgiu - Viktoria Plzen va fi mâine, de la ora 20:00, în direct pe Dolce Sport şi live-TEXT pe GSP.ro

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
raul1985
raul1985  •  03 Noiembrie 2016, 09:11
Postat de steaua1986forever pe 03 Noiembrie 2016, 07:01

Tocmai a fost detectat un amic de-al lui sapunaru. Pe restul de 20 de milioane de romani nu interesează nici unde se joaca, nici cu cine, nici ce face echipa acestui golan. Deci presa noastră draga reflect exact ce trebuie. Si da, huliganul o sa fie extrem de surprins ca nici macar prietenii nu vin sa il vada la caricatura asta de astra....Mai intreaba-l pe amicul tău cu ce imagine a ramas el in Portugalia si ce cred aia despre romani in general după plecarea marelui sapunaru de acolo....Bine, tu esti mandru banuiesc

care 20 de milioane? voi sunteti maxim 10000 de slujitori de incredere al ciobanetelui. Sapunaru a castigat o cupa Uefa cu Porto, tu ce ai castigat ***!? ***” ?! cat despre numarul de suporteri prezenti pe stadion la meciurile din cupele europene, norocul vostru este ca ii aveti pe suporterii dinamovisti care vin la meciuri si umplu stadionul in noile voastre culori alb-rosu. acum mergi la seful tau la palat si roaga-l sa termine cu scandalul cu armata. sa redenumeasca echipa in Astra Sfanta si Crestina si sa joace acasa in culorile alb rosu. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1059109910783295
Luci Luci  •  03 Noiembrie 2016, 09:04

Daca aveau un pic de minte patronii clubului trimiteau echipa sa joace la Ploiesti meciurile de acasa din GRUPA. Cu siguranta stadionul ar fi fost plin.

ray51
ray51  •  03 Noiembrie 2016, 08:24

Mai bine o zi rege decat un veac de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează