FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PANDURII 1-1

Sărbătoare pe atac » Spectacol la primul meci al lui CS U Craiova în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 23:03

Cei aproximativ 13.000 de oameni au savurat aseară fiecare fază ofensivă a craiovenilor, scandînd "Ştiinţa, Ştiinţa" la acţiunile băieţilor lui "Jerry" Gane


Oltenii au regăsit din nou drumul la stadion la 3 ani şi două luni de la ultimul meci de Liga 1 pe "Ion Oblemenco". Trecînd peste simpatii sau antipatii, mulţi dintre spectatori aveau fulare cu "leul" Ştiinţei la gît, craiovenii au populat aseară vechiul "Central" venind să sărbătorească prezenţa CS Universităţii în liga de elită.

Atmosfera a fost una liniştită, tribunele au reacţionat timid la acţiunile ofensive ale fotbaliştilor lui Gane, doar galeria de la peluză întreţinînd atmosfera de meci.
Deşi noua echipă a Craiovei a fost bine primită de fani la primul meci, spiritul critic al oltenilor n-a cruţat însă greşelile sau tracul unora dintre jucătorii gazdelor.


"Un vis ce le întrece pe toate / Tot stadionul cîntînd din nou / Cu Ştiinţa pînă la moarte"
Bannerul galeriei Craiovei


Cu "leul", poate, cu Steaua
CSU Craiova a jucat şi aseară cu emblema pe care a arborat-o în sezonul trecut, în care a terminat pe locul 1 în Seria B2. Cu toate că oficialii grupării afirmă că sînt în posesia emblemei celebre cu leul Băniei şi cu litera U, repetată de 5 ori. Există premisele ca sîmbăta viitoare, la meciul cu Steaua, oltenii să joace avînd stema cu leul pe echipamentul alb-albastru.

Erico da Silva, curtat de Montpellier
În minutul 5, Erico da Silva a ieşit accidentat pe margine, după un duel dur, dîndu-i emoţii lui Grigoraş. A încercat să continue jocul, dar n-a putut din cauza unei lovituri la genunchiul drept, de aceea a fost schimbat. Din nefericire pentru el, întrucît, astfel, ar putea rata un transfer important în Hexagon. Reprezentanţii lui Montpellier au venit în Bănie să-l urmărească, doar că n-au avut timp să-şi facă o părere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  31 Iulie 2014, 02:50
Postat de fcu1948 pe 26 Iulie 2014, 21:57

La mămițica ta în gură!

S-o iau pe ma-ta in pula bagami-as pula in mortii ma-tii!

fcu1948
fcu1948  •  26 Iulie 2014, 21:57
Postat de stresul_tau pe 26 Iulie 2014, 20:48

si voi unde ati facut coregrafie?....la booveni?

La mămițica ta în gură!

stresul_tau
stresul_tau  •  26 Iulie 2014, 20:48
Postat de gambinozamfiruzzi pe 26 Iulie 2014, 13:11

Daaa.....au facut si vreo 5 coregrafii,dar nu stiti voi...hai ca nu a fost atmosfera batraneasca,asa ca la teatru. cs clona Mogosoaia 2013 nu este FC U. Craiova 1948. Galeria clonelor a fost de 2 lei,ca de obicei. Foarte important acest meci, "nu a fost un banal meci de fotbal " intre o echipa de partid infiintata in 2013 si una care a promovat in prima liga abia in 2005. Meci urat,atmosfera urata....fara galeria puternica Peluza Sud 97... Craiova nu este Craiova.

si voi unde ati facut coregrafie?....la booveni?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează