FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Savici vine în week-end şi semnează cu "cîinii". "Noul Alexe" va mai fi însoţit de un brazilian

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 16:51

Duşan Savici va semna cu Dinamo. Atacantul macedonean este adus de către roş-albi să-l înlocuiască pe Marius Alexe, plecat la Sassuolo.

Gazeta Sporturilor a anunţat de două zile că fostul jucător al Braşovului şi-a dat acordul să vină la formaţia roş-albă.

Jucătorul de 27 de ani va ajunge sîmbătă în Bucureşti, va efectua vizita medicală, după care, dacă totul va fi în regulă, va semna un acord cu Dinamo. Preşedintele Constantin Anghelache a confirmat discuţiile avansate cu Savici, declarînd pentru gsp.ro: "Da, Savici va sosi, va mai veni şi un alt jucător, dacă sînt în regulă, amîndoi vor deveni jucători ai lui Dinamo. Încercăm să ne mişcăm natural şi sigur".

Celălalt fotbalist de care vorbeşte conducătorul din "Ştefan cel Mare" este mijlocaşul stînga Elton Figueredo da Silva, 27 de ani, de la Santa Cruz, care şi el va sosi în Bucureşti, duminică, urmînd să efectueze vizita medicală. Şi macedoneanul, şi sud-americanul şi-au dat acordul să semneze cu "cîinii".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
1745flo
1745flo  •  12 Iulie 2013, 00:23

Bravo! Savici e bun, dar de Danciulescu oare,... cand scapam?

soprer.f.c.d
soprer.f.c.d  •  11 Iulie 2013, 19:07

dupa amicalele din Anglia se poate forma deja o idee despre joc si despre cum ar trebui sa arate echipa. e nasol ca facem achizitii pe ultima suta de metri, dar sa speram ca se vor integra. pe prostsport scrie ca englezii au profitat de slabiciuniile echipei noastre. alea fiind titularizarea lui Grigore si lipsa unui fundas stanga. in cele din urma, am reusit sa egalam. nu cred ca mai are rost sa fac legatura dintre Barnsley si cele cu care am jucat noi sau celelalte echipe in amicale.e si peste unele echipa din Liga I.vreau sa aud parerile lui Multescu.noi nu putem spune nimic deocamdata,pt ca n-am vazut meciul....

psyk3
psyk3  •  11 Iulie 2013, 18:52
Postat de yahoo22 pe 11 Iulie 2013, 18:49

2-2 scorul...

(Curtean,Danciulescu)

Vezi toate comentariile (77)
Comentează