FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO

UPDATE Scandal la Chindia - Dinamo! PCH acuză: „E bătaie de joc ce ne-ați făcut, veți plăti!” » Reacția clubului gazdă pentru GSP

Suporterii lui Dinamo, lăsați în afara stadionului
Suporterii lui Dinamo, lăsați în afara stadionului

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 19:43 / Actualizat duminica, 08 august 2021 20:24

Dinamo are parte de o susținere importantă la Buzău, la meciul cu Chindia Târgoviște. 

UPDATE 20:10 / Fanii lui Dinamo au intrat pe stadion

Situația s-a rezolvat între timp. Un fan dinamovist care se plânsese inițial pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan, a explicat pentru GSP: „Am intrat, dar foarte greu. Au intervenit jandarmii și ne-au băgat dânșii pe stadion”.

Fanii lui Dinamo, lăsați în afara stadionului la meciul cu Chindia

Sute de dinamoviști se află în tribunele stadionului „Municipal” din Buzău, grupați în două zone diferite ale arenei, PCH în peluză, iar Peluza Sud Dinamo la tribuna a 2-a, dar nu toți suporterii bucureștenilor ar fi reușit să intre în arenă.

Scandal la Buzău! „Suporterii lui Dinamo, lăsați în afara stadionului”

Cel puțin asta acuză Peluza „Cătălin Hîldan”, printr-o postare pe Facebook publicată la aproape 20 de minute după startul meciului.  Ultrașii susțin că organizatorii partidei au închis porțile stadionului înainte de începerea partidei, „fără niciun motiv”, lăsând astfel sute de alți suporteri dinamoviști în afara arenei.

Fanii lui Dinamo cer ca organizatorii să plătească pentru ceea ce ei numesc a fi o „bătaie de joc”. Mai jos, comunicatul integral al PCH:

DESCHIDEȚI PORȚILE STADIONULUI! 

Organizatorii au închis porțile fără niciun motiv, înainte de începerea meciului. SUNT SUTE DE SUPORTERI AFARĂ! Unii au venit de la sute de km. Au toți bilete și test covid. 

CEREM CA ORGANIZATORII SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC! Așa cum noi plătim amenzi pentru lucruri mult mai puțin serioase, să plătească și cei care comit această ilegalitate și blochează intrarea suporterilor la meciul pentru care au plătit un bilet!

- Facebook @ PeluzaCatalinHildan

Ca dovadă, PCH a publicat mesajul primit de la unul dintre suporteri. Acesta susține că organizatorii „au închis porțilee dintr-o dată” și că „nu ne spune nimeni nimic”. Alături de mesaj, o fotografie cu zeci, poate sute de dinamoviști așteptând la porțile stadionului la ora 19:04 (la 4 minute după fluierul de start).

Numărul oficial al spectatorilor anunțat la Buzău este 4560.

Scandal la Chindia - Dinamo! PCH acuză: „E bătaie de joc ce ne-ați făcut, veți plăti!” » Reacția clubului gazdă pentru GSP

Chindia neagă varianta dinamoviștilor

Contactat de GSP.ro, Marcel Ghergu, președintele Chindiei, îi contrazice pe fanii dinamoviști.

„Nu este adevărat. Cred că au intrat cu toții pe stadion. Am fost lângă forțele de ordine, nu a fost nicio problemă. Am ținut legătura cu liderii galeriei lui Dinamo înaintea meciului, cu Elias. Cred că dacă ar fi fost probleme, m-ar fi sunat”, a spus Marcel Ghergu.

Chindia - Dinamo 1-0. „Câinii”, la cea mai slabă prestație a începutului de sezon » Eșec fără șut pe poartă! Clasamentul ACUM
CHINDIA - DINAMO
Chindia - Dinamo 1-0. „Câinii”, la cea mai slabă prestație a începutului de sezon » Eșec fără șut pe poartă! Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
rumegatorii
rumegatorii  •  09 August 2021, 07:53

Asta romania gigista!... cu litera mica! ***.... la fc fcsb in b se numara de trei ori un spectator, iar la dinamo sunt sechestrati pe afara! Huoooo!..... buzaul fcsbist s-a vazut!.... mai era un pic si fara *** lui gigi stadionul era plin de dinamovisti!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo12
paolo12  •  09 August 2021, 06:33
Postat de reddogsv. pe 09 August 2021, 03:00

Deh Buzău e colorat in ros albastru, iar ghergu ăla ***

De fapt, de doare pentru n-ați tras un șut pe poarta...

847153178690789
Ticu Troya  •  09 August 2021, 04:57
Postat de parpalache pe 08 August 2021, 21:57

Despre *** d-astia penibili ca tine mai papagalule, se zice in mod cat se poate de politicos ca...***Dar tu esi prost si cu cartea in mana!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează