FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Scandal cu Grillo

Edson Grillo, Grillo, Gaz Metan
Edson Grillo, Grillo, Gaz Metan

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2010 00:00

Brazilianul a semnat pe trei ani cu Mediaşul şi a dispărut, iar clubul său s-a ales cu banii!

Cazul Edson Grillo a căpătat iz penal. Ieri, directorul general al clubului medieşean, Ioan Horoba, a dezvăluit că Grillo a apucat să semneze, în vară, pentru trei ani cu Gaz Metan. Jucătorul evoluase sub titlu de împrumut la Mediaş, a convins, iar ardelenii au achitat suma de transfer în contul clubului brazilian Metropolitano.

Imediat, Grillo a dispărut, spunînd că are probleme în familie, apoi, din Brazilia, a anunţat că nu mai pune piciorul la Mediaş! "Facem demersuri la FIFA pentru a recupera banii de la Metropolitano. Cei de acolo nu au făcut nimic pentru a-l retrimite pe jucător în România. Grillo nu va putea juca nicăieri în acestă perioadă, fiind suspendat pentru încă doi ani şi jumătate", a declarat Ioan Horoba. Suma pe care Mediaşul o revendică este de 50.000 de dolari.

Lipseşte şi Eric
Sîrbii Markovici şi Marovici nu vor fi prezenţi la reunire, programată azi. Cei doi sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi. Va lipsi şi brazilianul Eric, care a cerut încă două zile de vacanţă în plus. Va veni, în schimb, Nohai, care tocmai a devenit tăticul unei fetiţe, Ilinca. "Cînd o ţin în braţe am emoţii mai mari decît dacă aş juca cu Real Madrid", a spus fundaşul. Pe de altă parte, reunirea va avea loc fără surprize în lot, deşi argeşeanul Dulcea e vizat de Pustai.

Stadion de 7.200 de locuri
Arena din Mediaş va fi modernizată în 2010, după ce anul trecut a fost montată instalaţia de nocturnă. Astfel, capacitatea arenei va fi mărită la 7.200 de locuri, de la 5.000 cîte are în prezent. Mediaşul are o populaţie de 55.000 de locuitori, iar media spectatorilor la meciurile lui Gaz Metan a fost, în tur, de 3.770 pe partidă. Din acest punct de vedere, Mediaşul e pe locul 11 în Liga 1, însă prin raportare la capacitatea totală a arenei, cu 76 la sută grad de ocupare e pe primul loc! (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  07 Ianuarie 2010, 16:21

ce bine ar fi de sar mari capacitatea stadionului si dc ar veni grillo care e stapana pe partea dreapta, munteanu am vazut ce poate..., hai gazuu, in cativa ani cine stie poate aspiram la EUROPA LEAGUE? ;=)))

 •  07 Ianuarie 2010, 13:03

statzi linistitzi o sa vina deseara surprizele printre jucatori :)....hai gazu hai baietziiiiiiiii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează