FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ

Scandal înainte de startul partidei Stelei cu U Cluj » Arme albe, gaze lacrimogene, bastoane, torţe şi bătaie!

La România - Ungaria, steliștii s-au bătut între ei
La România - Ungaria, steliștii s-au bătut între ei

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 12:01

Fanii din Peluza Sud au venit cu un întreg arsenal pirotehnic şi au dorit să intre la "Nord", ca să continue răfuielile cu "colegii" lor, începute la România - Ungaria, dar Jandarmeria a intervenit în forţă.

Un meci liniştit, aşa cum se anunţa Steaua - U Cluj, a fost prefaţat de evenimente reprobabile, desfăşurate în afara stadionului. În jur de 400-500 de suporteri ai roş-albaştrilor, de la Peluza Sud, au ajuns la stadion cu o oră înainte de startul partidei şi au dorit să intre în arenă şi să stea în cealaltă peluză, acolo unde stau de regulă cei de la Peluza Nord. Motivul? Să continue bătăile începute în timpul meciului România - Ungaria.

Jandarmeria, care avea informaţii că fanii de la "Sud" nu vor ocupa peluza destinată lor, i-a oprit şi le-a cerut să se supună unui control corporal riguros. În urma acestuia au fost descoperite în jur de 70-80 de torţe, petarde şi alte materiale pirotehnice! A fost momentul în care ultraşii au reacţionat şi au dorit să intre cu forţa în arenă. Oamenii legii au fost nevoiţi să apeleze la bastoanele din dotare, chiar şi la gaze lacrimogene pentru a potoli spiritele.

Suporterii nu doar că n-au reuşit să intre la "Nord", dar n-au mai ajuns deloc în stadion. Mulţi dintre ei au plecat acasă, iar alţii au fost luaţi cu forţa de Jandarmerie şi duşi într-un ţarc improvizat în spatele arenei, unde au fost legitimaţi şi le-au fost luate datele pentru le fi aplicate amenzi contravenţionale şi a le fi întocmite dosare penale. Doi dintre ei au fost duşi imediat la Secţia de Poliţie fiindcă asupra lor au fost gasite arme albe.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
dadootza
dadootza  •  20 Octombrie 2014, 19:57

oamenii legii? sunteti chiar nesimtiti. animalele alea sfideaza lega in ultimul hal, savarsind INFRACTIUNI, fara sa se ia masuri.exista confilicte intre grupari la nivelul acestui fenomen, dar nu exista proportionalitate intre posibilitatea de aparare a unui suporter si cea de atac a unui animal cu casca.poate gresesc si suporterii, pe care voi, presa romana(e o strigare misto pe stadioane, o meritati, dar nu o mentionez, ca cenzura e aliatul vostru), ii promovati in mod idiot drept huligani,dar nu aplici corectii comuniste, asa, preventiv, in stanga si in dreapta, ca ti se scoala tie, garda, sa spargi capete! nu au oprit niciun conflict, dar au creat unul mai grav.sunt oameni bolnavi la cap

danandrei_2000
danandrei_2000  •  20 Octombrie 2014, 15:24

repostez: "bai baiatule, pot intelege ca nu ai nicio legatura cu domeniul in care lucrezi, pot intelege pana si faptul ca nu ai verificat stirea inainte sa o publici pentru ca pana la urma asa faceti toti si atata timp cat creeaza trafic, ce conteaza daca este sau nu adevarat ceea ce scrii. Dar nu pot intelege si nu pot accepta faptul ca desi cu siguranta ai aflat ca peste 80% din ceea ce ai scris aici sunt niste inventii total pe langa realitatea de aseara, nu ai sters si nici nu ai modificat corespunzator articolul. Stiu ca sunteti manjiti, stiu ca scriete articole la comanda dar tu chiar ai depasit orice limita. Iti recomand sa te apuci de un roman SF" daca stergi iar esti penib

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 15:02
Postat de valah1986campionii.europei pe 20 Octombrie 2014, 10:28

Totul a inceput de la HoffmaNN, a incercat sa introduca pe stadion un banner cu Anhela si Klaus.

haha!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează