FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Scandal la Petrolul înainte de turul cu Swansea » Contra: "Nu ştiu cum să mai gestionez situaţia! Nu mai e linişte la echipă"

Articol de - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 18:36

La Petrolul nu este linişte chiar dacă echipa se află la doar un pas de grupele Europa League.

Motivul este unul financiar, legat de achitarea de către Primăria Ploieşti a banilor cuveniţi şi promişi în urma performanţelor echipei din sezonul trecut.

Astăzi, Cosmin Contra şi cei trei căpitani ai echipei ploieştene, Mustivar, Geraldo Alves şi Hamza, au mers la primarul Iulian Bădescu într-o audienţă.

După discuţia cu edilul, Cosmin Contra a declarat pentru cotidianul ploieştean "Telegrama":

“Am avut o întrevedere cu primarul oraşului şi nu ne putem declara mulţumiţi de cele două termene fixate, decembrie 2013 şi iunie 2014!

Este vorba despre nişte bani pe care i-am avut promişi în anul competiţional 2012-2013 şi, iată, se spune că ne-ar intra în conturi după un an!

Este incorect, deja băieţii nu se gîndesc decît la o eventuală ţeapă din partea celor care au girat premierea! Mai ales că, au înţeles şi din discuţii, nu Petrolul este tema prioritară în ecuaţia banilor urbei!

Nu ştiu cum să mai gestionez situaţia, cred că nu va mai fi vorba despre linişte la echipă chit că eu nu-mi doresc asta!

Petrolul reprezintă oraşul Ploieşti şi judeţul Prahova, ne place să ne fălim cu asta, ne plac aventura europeană şi perspectiva grupelor Europa League, dar şi a unui alt an de excepţie, însă cînd trebuie să ne ţinem de cuvînt nu o facem!

Sîntem neînvinşi de 23 sau 24 de etape, fapt rarisim, şi continuăm cu bătaia de joc! Din acest moment eu nu mai pot să gestionez foarte exact situaţia!”, a încheiat Cosmin Contra.

1,8 milioane de euro mai au de primit jucătorii Petrolului pentru performanţele din sezonul trecut

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
masim
masim  •  21 August 2013, 08:39
Postat de torque1981 pe 20 August 2013, 11:36

Vedeti ca va creste nasul de atatea minciuni si dezinformari. Cititi pe siteul petrolului ://www.fcpetrolul.ro/ro/Cosmin-Contra-Nu-exista-tensiuni-la-echipa/

tu crezi ca oficial s-ar zice altceva decat ca totul e ok ! niciodata nu iese fum fara sa fie si ceva foc e adevarat ca in toate articolele se face din tantar armasar dar intodeauna un sambure de adevar exista intodeauna

1924ultras
1924ultras  •  20 August 2013, 12:36
Postat de bercica pe 19 August 2013, 22:43

O sa refuz anul ce vine sa mai platesc impozitele, NU sunt de acord ca banii mei sa se duca la fotbal, sa se autofinanteze, le-a facut primaria stadion, eu cred ca este de ajuns ....

Ne-am luptat cu mafia i-am dat muie lu' bercea ooooo ooooo ooooo ooooo

torque1981
torque1981  •  20 August 2013, 11:36

Vedeti ca va creste nasul de atatea minciuni si dezinformari. Cititi pe siteul petrolului ://www.fcpetrolul.ro/ro/Cosmin-Contra-Nu-exista-tensiuni-la-echipa/

Vezi toate comentariile (98)
Comentează