FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scandal Marcel Răducanu - Steaua » Un junior din Ghencea a fost dat afară după ce a participat la un campus organizat de fostul fotbalist

Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

Articol de , - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 21:36

Un junior din Ghencea a participat la campusul organizat la Timişoara de fostul mare fotbalist, şi-a luxat mîna la un antrenament, iar şefii Centrului de copii al roş-albaştrilor l-au dat afară, lucru care a stîrnit furia lui Răducanu.

Robert Nicolae are numai 16 ani, e portar la loturile de juniori din Ghencea şi a "reuşit" să creeze o polemică între fostul mare fotbalist al Stelei din anii '70, Marcel Răducanu, şi actualii responsabili ai Centrului de copii al roş-albaştrilor.

Ce s-a întîmplat? Răducanu a venit în România pentru cîteva zile şi a organizat lîngă Timişoara un campus, între 28 iulie şi 1 august, la care a invitat copii din ţară, cu vîste între 9 şi 16 ani, pe care să-i înveţe tehnicile de lovire a balonului.

Robert Nicolae s-a prezentat şi el, dar a avut ghinionul să se accidenteze. La unul dintre şuturile pe care le-a primit, şi-a luxat mîna, lucru care i-a înfuriat pe cei de la Steaua, care l-au informat că e dat afară.

Decizia l-a scos din sărite pe Marcel Răducanu: "A pedepsi un copil doar pentru simplul fapt că şi-a dorit să vină şi să înveţe fotbal mi se pare nu doar absurd şi revoltător, ci e cea mai clară dovadă de ce nu avem fotbal de calitate în România. De ce să-l dai afară? N-am văzut pe nimeni de la Steaua, de la centrul de juniori, să vină la mine la Dortmund să înveţe. În schimb, am auzit că se cer bani părinţilor pentru ca juniorii să joace. Repet, e revoltător că un copil e pedepsit fiindcă a venit să înveţe fotbal de la Marcel Răducanu!".

Declaraţiile responsabililor Centrului de copii din Ghencea s-au bătut ieri cap în cap cînd Gazeta le-a solicitat un punct de vedere. "Am avut o discuţie cu părinţii lui şi le-am transmis să-i caute echipă, unde să poată juca mai des. La noi nu avea loc în echipă. Nici nu ştiu la ce trial de portari s-a dus! Dacă nu-şi găseşte echipă poate veni la «Mircea Eliade»", a spus Ion Toma, antrenor grupe de copii Steaua, în timp ce Massimo Pedrazzini, şeful Centrului, a spus: "Am crezut că am rezolvat toate problemele în legătură cu băiatul. Sînteţi prieteni de familie cu el sau de ce vă interesează subiectul? I-am explicat mamei şi tatălui că vom analiza situaţia lui la finalul perioadei de testare pe care o avem. Nu e exclus de la lot, e doar într-o perioadă de aşteptare".

"Nu-l voi lăsa pe acest copil să sufere din cauza Stelei. Îl voi ajuta cumva, fie îl voi chema la şcoala mea din Dortmund, fie voi găsi o soluţie în România" (Marcel Răducanu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
hofer
hofer  •  06 August 2014, 23:43

Marcel Raducanu este un om de nota 10, un om simplu, modest, fara aere de Buftea. Am dus la el nepotul de la Sibiu pentru 2 saptamani si pot sa spun ca a fost primit extraordinar. Tot teamul lui de Antrenori sant modesti si foarte bine pregatiti profesional. Cine vorbeste de rau de Marcel Raducanu o face din rautate , egoism, invidie si nu are nici o legatura cu realitatea. P.S. Schöne Grüße aus Böblingen Herr Raducanu !

xhthu
xhthu  •  06 August 2014, 14:59
Postat de gronsak pe 06 August 2014, 09:55

Daca Marcel Raducanu e asa stelist si roman, de ce antreneaza la Dortmund si nu la Steaua? Ca toti romanii plecati, latra de dupa gard. Ia dati voi exemplu daca sunteti tari in gura !

stiai ca marcel raducanu a provocat primele scandari anti-comuniste auzite vreodata pe un stadion cand galeria stelei scanda 'cel mai bun din RSR joaca acum in RFG' ?el n-a plecat la cules capsuni prietene ,a fugit din tara doar cu rucsacu in spate strecurandu-se printre securisti care daca il prindeau pupa ani grei de parnaie si ca pret platit a somat 1 an pana sa aiba drept de joc .azi,daca un pulete ca tine are dreptul sa stea pe canapea cu laptoapa si sa-si spuna opinia pe net si sa arate ce prost e, cu atat mai mult are dreptul la opinie marcel raducanu ,mai ales despre steaua .

juniordefotbal
juniordefotbal  •  06 August 2014, 14:54

Domnilor jurnalisti!!! Verificati mai intai informatia . L-ati bagat pe Marcel Raducanu intr-un scandal despre care nu stie adevarul. Respectivul portar a fost anuntat cu ceva timp in urma sa-si caute echipa. Poate va spun parintii CUM a fost legitimat la Steaua si cate minute a aparat? Minute, nu meciuri!!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează