FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-DINAMO, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Scandal pe fluieraș înainte de Astra-Dinamo » Bârsan "pus" de Anghelache? ”Nu poate fi adus pe calea dreaptă"

Bârsan va fi supus unei mari presiuni diseară
Bârsan va fi supus unei mari presiuni diseară

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2016 00:00

Şumudică insinuează că fostul preşedinte al "câinilor" a tras "sfori" pentru a fi delegat Marcel Bârsan la meciul de diseară. Anghelache îl acuză pe Şumi de lipsă de caracter.

Astra - Dinamo are toate ingredientele pentru a fi un derby adevărat. Se întâlnesc primele două locuri din clasamentul Ligii 1 în ultima etapă a sezonului regulat, iar declaraţiile războinice nu au contenit să apară.

După ce Gazeta a anunţat în exclusivitate că meciul Astra - Dinamo, de diseară, va fi arbitrat de Marcel Bârsan, antrenorul Astrei a "erupt" la DigiSport: "E normal ca la un asemenea meci important să-l trimiţi pe Bârsan, când îi ai pe Haţegan, Balaj, Tudor, Kovacs, Avram, Colţescu sau Radu Petrescu? Este cel mai tare meci din etapă şi tu nu trimiţi cel mai bun arbitru posibil? Sper să nu se întâmple nimic aiurea la meci, nu vreau să pierd din cauza arbitrului. Mă bântuie un gând şi mă ştiţi că nu pot să tac. Sper ca domnul Constantin Anghelache să nu mai aibă nicio treabă cu Dinamo".

Au avut conflict fizic

Marius Şumudică nu îl agreează pe Marcel Bârsan pentru că a fost suspendat după un conflict cu "centralul". La sfârşitul partidei ASA - Astra, terminată 3-1, antrenorul giurgiuvenilor l-a strâns de mână şi l-a violentat pe Bârsan, fiind nemulţumit de rezultat. Arbitrul a scris atunci în raportul meciului că Şumudică l-a strâns de mână puternic şi l-a lovit cu umărul.

"Am ajuns la concluzia că atunci când o minge loveşte mâna unui jucător, domnul Marcel Bârsan nu interpretează la fel ca majoritatea"
Marius Şumudică, antrenor Astra

Anghelache: "Şumudică nu poate fi adus pe calea dreaptă"

Constantin Anghelache spune că nu mai are nicio treabă cu clubul din Ştefan cel Mare.

- Buna ziua, domnul Anghelache, ce faceţi?
- Sunt puţin pe la Breaza, mă relaxez că e weekend.

- Sunteţi la curent cu declaraţiile lui Marius Şumudică?
- Nu. Ce a mai spus?

- A insinuat că dumneavoastră aveţi legătură cu delegarea arbitrului Marcel Bârsan la meciul Astra-Dinamo.
- Credeam că pe Şumudică îl preocupă decizia comisiilor în chestiunea cu pariurile. El ar trebui să îşi pregătească echipa cât mai bine pentru acest joc, dar dacă omul este rătăcit e greu să-l aduci pe calea dreaptă. Cât despre ce a zis, se poate face foarte uşor un sondaj cu arbitrii din ultimii trei ani, perioadă în care m-am ocupat eu de Dinamo. Se va descoperi că nu am schimbat nici măcar o frază cu aceştia.

"Lipsă de caracter"

- Bine, dar până la urmă mai aveţi vreo implicare de orice fel în conducerea clubului?
- Domnule, eu nu am mai călcat în birourile clubului Dinamo din 27 aprilie 2015. Nu am participat la nicio discuţie cu cei din conducerea operativă a clubului, nu am participat nici măcar cu un sfat la transferuri sau la orice alte probleme care au legătură cu clubul Dinamo.

- Totuşi, inventează Şumi?
- Ceea ce îi flutură prin cap este direct corelat cu caracterul pe care îl poartă. Antrenorul Astrei a dat dovadă de o lipsă de caracter ieşită din comun.

- Legat de meci, aveţi un pronostic?
- Îi batem sigur (râde). Câştigăm cu Astra şi vom lua şi campionatul, veţi vedea.

astra dinamo caseta

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Februarie 2016, 20:49

e dus sumudica,el fura oricum se intalnesc hotii tarii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează