FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 0-0

Scandal pe mingi » Rapidiştii au schimbat mingile de joc! :D

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Înaintea partidei dintre Rapid şi Steaua, scor 0-0, oficialii din Giuleşti le-au pregătit o surpriză neplăcută oaspeţilor.

Ajunşi pe teren, în minutele premergătoare partidei, steliştii au fost informaţi că partida nu se va disputa cu mingile Adidas aşa cum se ştia, ci cu cele Puma, de-abia sosite în Grant.

"Nu se poate! Şi acum ne anunţaţi? Nu e corect!" au fost reacţiile roş-albaştrilor. Însă au trebuit să se conformeze. Portarii Tătăruşanu şi Lungu s-au antrenat cu două baloane, în timp ce restul steliştile s-au pregătit cu cele Adidas. »

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  09 Noiembrie 2010, 13:24

Mingile sunt frumoase, au un design placut, dar in timpul jocului deranjeaza ochii, ai impresia ca sunt ovale.Sunt greu de urmarit cu privirea cand se invart, asta e impresia mea. Arata bine, dar e greu de jucat cu ele. Am vazut ca si in cupa se foloseste acelasi model, doar ca in culori diferite. Pana la urma, ambele echipe joaca cu aceeasi minge. Am vazut ca acest model se foloseste si in Elvetia.

star01
star01  •  09 Noiembrie 2010, 12:33

pai,mai bn la"stana" decat la un loc cu maimutele purtatoare de"ebola"

iulusake77
iulusake77  •  09 Noiembrie 2010, 10:20

Vladutz.... la noi republica Congo, la voi stan.a... mar.sh la tarl.a, oa.ie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează