FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Scandal uriaș în Liga 1! U Craiova se revoltă pentru delegarea de la primul meci din play-off: "E o ofensă, un act de sfidare la adresa întregii Oltenii"

Alexandru Tudor a arbitrat-o foarte rar pe Craiova în ultimele sezoane // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Alexandru Tudor a arbitrat-o foarte rar pe Craiova în ultimele sezoane // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 18:10

Oficialii lui U Craiova au explodat după ce Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Alexandru Tudor (46 de ani) la partida de sâmbătă cu Astra, din cadrul primei etape din play-off. 

Oltenii au emis un comunicat extrem de dur, în care contestă delegarea lui "Brad Pitt", alb-albaștrii fiind ferm convinși că Tudor va avea parte de o primire extrem de ostilă din partea fanilor. 

"Chemăm suporterii la meci în număr cât mai mare pentru a echilibra raportul de forță", au declarat oficialii echipei, pentru GSP.ro. 

2 ani și jumătate
trecuseră de la ultima partidă a Craiovei oficiată de centralul bucureștean

Comunicatul integral emis de U Craiova:

"Delegarea domnului Tudor la partida cu Astra, un act de sfidare la adresa întregii Oltenii

Am luat act cu indignare și revoltă de delegarea domnului Alexandru Tudor la primul meci al Universității din playoff, chiar la Craiova, cu Astra.

Dl. Tudor a făcut praf mai multe meciuri ale Științei, influențând decisiv rezultatul unor partide cruciale, cum ar fi cea jucată cu Steaua în chiar ultimul meci de pe fostul ”Central” (când un penalty inventat de numitul domn arbitru a scos Craiova din competiție și a stricat sărbătoarea unei regiuni întregi).

Având în vedere toate aceste antecedente, precum și numeroasele proteste și luări de poziție ale clubului nostru împotriva prestațiilor domnului arbitru, de-a lungul timpului, considerăm delegarea lui o ofensă la adresa tuturor suporterilor olteni, ba chiar un gest inconștient, dacă ne gândim la ostilitatea cu care va fi primit de un stadion întreg, fapt ce ar putea strica tot spectacolul fotbalistic la care toată lumea (noi, adversarii noștri și, sperăm, forurile fotbalistice interne) spera.

Reamintim tuturor că oficialii Universității, spre deosebire de cei ai rivalilor, au avut mereu poziții decente și îngăduitoare la adresa arbitrajelor deseori potrivnice din acest sezon. Pentru că știm și admitem că orice om poate să greșească. Doar că sunt și oameni care greșesc atât de des și atât de unidirecțional încât, cu tot respectul, nu mai putem avea încredere în probitatea profesională a domnului Tudor.

Nu am cerut și nu vom cere niciodată tratament preferențial, cerem doar să fim tratați corect și sportiv, iar delegarea de astăzi este (și ne măsurăm bine cuvintele) o bătaie de joc la adresa fotbalului și la adresa Universității Craiova, în egală măsură". 

Reacția oficială a Astrei Giurgiu, AICI

  • U Craiova - Astra se joacă sâmbătă, 10 martie, de la ora 20:45. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
dansy
dansy  •  10 Martie 2018, 14:30
Postat de Constantin Vaetus pe 09 Martie 2018, 18:26

Oare ce halesc oficialii echipei oltene?

Prosti ca tine pe paine.!

dansy
dansy  •  10 Martie 2018, 14:29
Postat de haudinamo pe 09 Martie 2018, 18:49

"sfidare la adresa întregii Oltenii"... asta e o gogoasa de PR, incearca sa difuzeze ideea ca intreaga Oltenie tine cu echiputa aia minuscula de partid. Cred ca nici macar 15% dintre oltenii pasionati de fotbal nu tin cu echiputa jenanta.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  10 Martie 2018, 14:26
Postat de steaua1986forever pe 09 Martie 2018, 19:24

Alexandru Tudor e un arbitru slab, pur si simplu a fost cel mai slab din generatia lui. Nu stiu cum au ajuns niste "isteti" de pe aici sa considere ca asta a "ajutat" o anumita echipa cand el face praf aproape toate meciurile cu stilul aberant de arbitraj. El vrea sa para "serios" cand in capul lui nu e nimic, ca sa para "inteligent". Alexandru Tudor e cel mai rau tip de arbitru, el e un exemplu de "asa NU" prin ce face cam la toate cursurile de arbitraj modern. Sa fragmentezi jocul pana la disperare, sa faci tot posibilul sa enervezi jucatorii ambelor echipe, sa tragi "smechereste" cu o echipa oprind in mod aberant jocul, sa returnezi mingi pentru niste faze petrecute cu 5-6 minute inainte, sa nu pastrezi deloc legea avantajului, sa te porti arogant cu jucatorii, etc....baiatul asta ar putea sa arbitreze cel mult prin liga a III-a sau a IV-a prin tarile cu fotbal dezvoltat. Intr-o perioada, la noi in mamaliga1, asta era dat ca "cel mai bun produs al arbitrajului romanesc" cand el de fapt e o rusine pentru sportul asta. Ca sa nu mai vorbim ca genul asta de oameni care se prefac mari credinciosi........ sunt cei mai mari spagari de obicei. Nu e cazul sa dau exemple, cred ca le stie toata lumea.

Te respect pentru ceea ce ai comentat;ai perfecta dreptate.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează