FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Scenariu horror pentru Liga 1! Controversele pe plata drepturilor TV ar putea arunca multe echipe din Liga 1 în faliment

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 13:35

Liga 1 trece prin momente foarte grele din punct de vedere financiar, iar situaţia s-ar putea înrăutăţi tot mai mult din sezonul viitor.

Azi, la sediul LPF a fost o şedinţă în care s-a discutat despre drepturile TV, iar echipele riscă să rămînă fără o parte din banii pe care îi aveau promişi de la Intel Sky Broadcast.

Compania trebuia să plătească 30 de milioane de euro pe sezon pînă în 2019, însă a cerut ca suma să fie diminuată. Motivul este legat de faptul că fotbalul românesc nu este într-o perioadă prea bună, iar multe echipe importante vor retrograda în acest sezon.

Managerul sportiv al celor de la Oţelul, Cristi Munteanu, a anunţat azi că se va discuta această propunere: "Cei care au drepturile nu mai vor să dea atîţia bani. Se va analiza asta la Ligă. În momentul în care retrogradează atîtea echipe, atîtea nume importante, interesul va scădea.

Cred că sezonul următor vor fi meciuri mai interesante în Liga a 2-a, decît cele din play-out-ul Ligii 1. Ar trebuie să se ţină cont de asta şi să fie vîndute şi meciurile pentru Liga a 2-a", a zis acesta la televiziunea sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Mai 2015, 21:54

vrajeala mare.am scapat de blatisti ca hotelul,rapid,brasov ,va fi un campionat mai curat ,mult mai curat cu chiajna si voluntari si acs poli ,decat cu alea e superb

electivire
electivire  •  27 Mai 2015, 17:28

da' n-ar fi mai bine daca era ca acum cativa ani buni (prin 2006-2007) cand puteai vedea liga 1 pe toate televiziunile? se dadea si pe nationaltv, kanald, tvr, antena1, protv, telesport, etc etc.

khal_37
khal_37  •  27 Mai 2015, 00:09

Lasa bre sa falimenteze si fcdb si petrolul, cfr, chiajna, pandurii, iasi-ul...sa ramana echipele curate, Steaua, Viitorul, Botosani, FC Brasov, Gazul sa pormoveze, Timisoara, Baia Mare, UTA, Tarlungeni...echipe CURATE!!!!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează