FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Schimb de replici în direct între Becali și Marcel Popescu: "Nu mai pot vorbi că se supără el! Uitați-vă, bă, că vă fură" » Patronul FCSB vine cu detalii tari + care e replica oltenilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 22:50

Anunțurile lui Gigi Becali din această seară au stârnit revoltă printre rivalele FCSB-ului din Liga 1. Patronul FCSB a vorbit despre posibilele transferuri ale lui Arlauskis și Băluță la clubul său, dar și despre oferta pe care a primit-o, de a prelua Dinamo și CFR Cluj. 

Marcel Popescu, președinte la CS U Craiova, a reacționat nervos și crede că este doar o diversiune pe care Gigi Becali o aduce în prim plan chiar înaintea duelurilor cu cele două din campionat. Cei doi au intrat într-un schimb de replici în direct la TV Digi Sport. 

MARCEL POPESCU A FOST PRIMUL CARE A INTERVENIT:

"Subiectul Băluță devine pe zi ce trece un subiect banal. Faptul că patronul Stelei spune că îl ia pe Băluță de 4-5 luni. Dar are nevoie de câteva lucruri de bază. Nu a apărut niciun document cum că l-ar vrea pe acest jucător.

Băluță nu merge la Steaua! Și dacă ar avea 100 de euro, el spune că nu vrea să meargă acolo. Alex Băluță e căpitanul Universității Craiova, e un jucător care după Bogdan Vătăjelu și Andrei Ivan probabil că va pleca în străinătate la vară.

El are o clauză de reziliere, aşa că stăm liniştiţi. Dacă cineva o va plăti, noi nu vom avea ce face, dar vă spun că Băluţă nu va merge la Steaua! Simpatia de care se bucură Băluţă la Craiova face cât orice salariu de la FCSB", a zis Marcel Popescu la TV Digi Sport.

GIGI BECALI A RĂSPUNS:

"Vizavi de CFR, a fost Paszkany la palat. Întrebați-l pe Paszkany.

Vizavi de Dinamo, mie mi-a fost propusă prima dată cumpărarea echipei. Eu am știut că se vinde Dinamo înainte să spună Negoiță. Nici Borcea nu știa. Eu l-am anunțat.

Vizavi de jucătorii de la Craiova. Pentru Mitriță am fost sunat dacă vreau să-l iau. M-a sunat impresarul lui! I-am zis că nu mă interesează, suma era 700.000 de euro. Impresarul lui Băluță a venit la palat și el. I-am zis că mai mult de 7-800.000 nu dau pe el. A zis că nu ne putem înțelege. Am fost sunat iar apoi, mi s-a zis că are clauză de 3 milioane. Impresarul mi-a zis că îl poate scoate mai ieftin, la 2,5 milioane, dacă dau banii ăștia. Am vorbit și cu tatăl lui Băluță la telefon. Să nu mă scoată pe mine mincinos nimeni. Cu ce i-am supărat? Și mâine dacă îi plătesc clauza vine. Ce tot vor ei. Vor să schimbe adevărul și evidența. Întrebați pe toată lumea, pe Paszkany. La Dinamo la fel, ce mare lucru să cumpăr Dinamo.

Îl deranjează pe Marcel Popescu ce spun eu. Nu mai am voie să vorbesc la TV că se supără el. Păi, asta a zis, că mint. N-am nevoie de jocuri de doi lei, nu sunt găinar. Nu poate Culio să joace că a vrut Paszkany să-mi vândă mie echipa? Sau nu poate Nemec că mi s-a propus Dinamo? Cu ce destabiliez? Spun adevăruri! În loc să-i supere că-i fură arbitrii ca pe proști, în continuu și ei sunt supărați pe ce vorbește Becali. Luați-vă, bă, de arbitrii că vă fură în fiecare meci. Puteați avea 7-8 puncte în plus". 

Citește și: Anunț-bombă făcut de Gigi Becali! "Mi s-a propus să preiau Dinamo și CFR!" » Superoferta pe care susține că a primit-o în decembrie

Ipoteză-șoc » Trădare înaintea meciului oficial? S-a autopropus Arlauskis? » "Mai mult nu zic" + ce zice Becali despre Băluță

A RĂSPUNS DIN NOU MARCEL POPESCU:

"A aruncat în aer atmosfera de la CFR și Dinamo, următoarele două adversare. Este o chestie care mi se pare indecentă. Chiar dacă ar fi fost reală nu are rost. La CFR l-a nominalizat pe Paszkany pentru această tranzacție care nu are nicio treabă. Nu cred că cineva de la clubul Dinamo s-ar duce la patronul FCSB-ului. Și despre Băluță s-a făcut o speculație ieftină. Se încearcă ruperea credibilității și notorietății căpitanului Universității Craiova. Jucătorul nu vrea la Steaua. Printr-o logică elementară nu se poate face acest transfer. Jucătorii Craiovei nu sunt duplicitari. Iar căpitanul este un model. Dacă ducem în derizoriu acest căpitan, practic destabilizăm acest club, numele Universității Craiova". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
foreverstiinta
foreverstiinta  •  07 Februarie 2018, 17:07

Luați-vă, bă, de arbitrii că vă fură în fiecare meci. Puteați avea 7-8 puncte în plus". .........Are dreptete aici nea Gigi.

dakesis
dakesis  •  07 Februarie 2018, 12:49

gura prostaslaului adevar graieste... Nu cred ca mp e usa de biserica... si baluta e 'profi', deci de duce dupa bani. Cu toate astea, n-ar fi rau sa plece la vara, afara, pentru la fel de mult, daca nu su mai mult. Si Sturm Graz ar fi mai bun decat la imbecal...

936901769693416
Predan Mihai  •  07 Februarie 2018, 11:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close