FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Schimbă barca » Un jucător de la Pandurii a fost declarat liber de contract, dar va continua în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 17:35

Liber de contract după plecarea de la Pandurii, Florin Acsinte ar putea reveni la Botoșani, însă mai are câteva oferte din Liga 1. Jucătorul va lua o decizie în scurt timp. 

"Din păcate, aventura mea la Pandurii s-a terminat. Eu m-am dus acolo să fac performanţă şi să fiu plătit pentru munca depusă. Am făcut însă performanţă şi nu am mai fost plătit.

Nu e posibil să fii plătit doar de două ori în şapte luni. În momentul în care s-a aflat că mi-am depus memoriu, am fost căutat de diverse echipe.

Acum, sunt jucător liber de contract şi aş putea reveni la Botoşani. Am discutat cu nea Cornel (n.r. – preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer). Mai am ceva oferte şi în cel mai scurt timp voi lua o decizie”, a spus Florin Acsinte conform Dolce.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
cainerrosu
cainerrosu  •  25 August 2016, 18:38

la Acsinte nu a facut Lignitul recurs ? cat despre Nistor, vad ca tin cu dintii de el !

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  25 August 2016, 18:01

De cati prosti este nevoie pentru a se convinge lumea definitiv ca echipa din tg.jiu este falita? De cativa ani se chinuie aceasta echipa sa dispara. Si-a mai facut si stadion modern. Doamne fereste!

georgik89
georgik89  •  25 August 2016, 17:58

Va ia mult timp sa gasiti pozele astea ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează