FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA, LUNI, 19:30, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Schimbă un sfert din echipă » Dinamo are maximum de puncte în 2013, dar Ţălnar e nemulţumit

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 20:10

După 6 puncte obţinute în cele două etape de start, Ţălnar va produce, în premieră, pentru meciul de luni, cu Concordia, primele modificări în formula de start


Cornel Ţălnar, 55 de ani, va modifica echipa invincibilă din primele două runde ale 2013, 2-1 cu FC Braşov şi 1-0 cu Rapid. Prima schimbare va fi în atac, Andrei Cristea îi va locul lui Ionel Dănciulescu, ultimul fiind suspendat pentru partida cu Chiajna.

Celelalte două decizii ale staff-ului tehnic sînt produse de nemulţumirea faţă de evoluţiile a doi jucători: Nicolae Muşat şi Boubacar. Cu toate că cifrele InStat, compania de monitorizare cu care lucrează şi roş-albii, au arătat că ambii au avut evoluţii bune, dinamoviştii nu sînt mulţumiţi de cei doi. Muşat a avut probleme pe banda stîngă, iar senegalezul n-a fost distructiv în centrul liniei mediene, aşa cum şi-ar dori "cîinii".

Astfel că împotriva Concordiei, va trece Laurenţiu Rus ca fundaş stînga, pentru a se verifica varianta în perspectiva meciurilor tari ce vor urma, cu Petrolul, cu Astra şi cu CFR Cluj. În aceste condiţii, va apărea în formula de start Nica, doar 10 minute bifate cu Braşovul, internaţionalul Under 19 urmînd să joace pe postul său, acela de fundaş dreapta. Boubacar va fi înlocuit de Dandea, care a avut 17 minute apreciate în Giuleşti, în final de meci.


1 gol din 4 reluări spre poarta adversă a avut Dănciulescu în cele două runde din 2013, atacantul aducînd victoria în Giuleşti

91 la sută a avut acţiuni reuşite Boubacar în victoria cu Braşov (2-1), cel mai bun procentaj al unui fotbalist al "cîinilor" în startul primăverii

13 recuperări a avut Muşat în Grant, cele mai multe dintre dinamovişti în meciul respectiv

Au devansat antrenamentul pentru Steaua
Dinamoviştii au devansat cu două ceasuri şedinţa de pregătire de ieri pentru a putea vedea de la început meciul dintre Steaua şi Chelsea. Roş-albii nu au probleme medicale în vederea meciului lor cu Concordia, de luni seară.

"Papa" are susţinere
Oficialii din Ştefan cel Mare au dezavuat, printr-un comunicat pe site-ul clubului, varianta de a se despărţi prea curînd de Cornel Ţălnar, indiferent de cel care ar putea veni în schimb: "Este un dinamovist adevărat, dedicat sută la sută culorilor clubului, iar rezultatele echipei în mandatul acestuia sînt excelente din punctul nostru de vedere. Contractul domnului Ţălnar, încheiat pe o perioadă de un an şi jumătate, este absolut în siguranţă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
r3mus_dinamovistu
r3mus_dinamovistu  •  08 Martie 2013, 20:32

Cred ca este o greseala scoaerea lui Boubacar din primul 11. Eu chiar l-am urmarit pe jucatorul asta si spun cu tarie ca el a tinut jumatatea terenului sezonul asta. E convingator pe faza devensiva si util pe faza de atac. Cateodata mai util ca Melcul Munteanu. ( Sa ne amintim de pasele de gol din meciurile cu Iasi, cu Pandurii.) Intradevar, Boubacar a dat cateva pase gresite cu Rapidul, insa nu trebuie decapitat pentru asta.Macar daca am fi avut cu cine sa-l inlocuim, dar noi nu avem... !

florinch
florinch  •  08 Martie 2013, 14:03
Postat de spartandinamovist pe 08 Martie 2013, 11:21

rus nu e instare sa joace pe picorul; lui zis bun dreptul ,cind se va vedea intors pe dos adica pe stinga va fi in mare dificultate defapt cum este tot timpul cu fotbalul , andrei cristea e slab fata de ce avem AVENTE nu stiu dece tot insista cu jucatori care nu au dat randament ,RWKNAR NU INTELEGE CA NU E TIMPUL PT INCERCARI? fiecare meci TREBUIE tratat cu cea mai mare seriozitate , cristea si rus pe stinga sint stingacii care o sa ne coste rau de tot tinind cint ca stoper dreapta ealta petarda grigore

Mai baiete,lasa comentariile si du-te la scoala.Tu nu vezi ca,in afara faptului ca nu stii sa te exprimi coerent, nici macar sa scrii corect nu ai habar? Te rog eu, pana cand nu inveti sa scrii macar corect, nu mai posta, ne faci de ras pe toti dinsmovistii.

cainelup
cainelup  •  08 Martie 2013, 12:45

Maimutoiului Boubacar i-a bagat Bonetti in cap numai prostii. de aia a ajuns sa se creada ceea ce nu e ! Nu poate juca precum Kone, nici n-are cum, nu-l ajuta fizicul, dar chiar sa dea mai mult de jumatate din pase la adversar, mai da-l si-n ma-sa de papagal ! Nu inteleg de unde au capatat atata tupeu toti negrisorii astia care ajung fotbalisti (prosti) pe la noi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează