FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Schimbare de antrenori la CSU Craiova » Săndoi, out! Grigoraș din iarnă?

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2015 00:00

Emil Săndoi își va rezilia contractul cu trupa din Bănie pînă la meciul cu CSMS Iași, iar favorit să preia echipa din iarnă este Petre Grigoraș.

Cele trei înfrîngeri în ultimele patru meciuri au fost decisive pentru Săndoi, iar conducerea a început deja procedurile pentru ruperea contractului. Tehnicianul se va despărți de clubul oltean pînă la deplasarea de sîmbătă de la Iași, unde CSU se va duela cu CSMS Iași.

La meciul din Moldova, pe bancă va sta Daniel Mogoșanu, membru în staff-ului craiovenilor. Aproape sigur, acesta va termina anul pe banca oltenilor, urmînd ca în pauza de iarnă să vină un nou antrenor.

În momentul de față, conducerea nu are prea multe nume la care se gîndește, una dintre puţinele variante fiind Petre Grigoraș. Acesta nu a mai antrenat din decembrie 2014. Pe listă ar putea apărea și Cosmin Contra, însă o decizie finală se va lua în pauza de iarnă.

Emil Săndoi era cel mai longeviv antrenor din Liga 1: acesta a preluat-o pe Craiova pe 3 septembrie 2014, alături de Sorin Cârțu. În momentul de față, Gheorghe Hagi a rămas antrenorul cu cel mai lung mandat din campionat, după ce a preluat-o pe Viitorul pe 15 septembrie 2014.

15 schimbăride antrenori au avut loc în acest sezon în România, după plecarea lui Săndoi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
leul.albastru
leul.albastru  •  15 Decembrie 2015, 22:36

gsp=ZERO mititel desi imi doream o schimbare, pt moment pe langa "ZERO", sunteti si penibili... maine, poate scrieti si voi "Dan Petrescu, antrenorul CS Universitatea Craiova"... daca tot e sa va umpleti de "respect", macar sa fie in stil de mare fituica... PACALICILOR !!! (... la propriu)

adain
adain  •  15 Decembrie 2015, 10:14

cred ca glumesti cu balaci antrenor!!!! indiferent cine o sa vina antrenor n-o sa faca mare branza cu fundasii centrali care sunt acum in lot!!! toti sunt lenti, in viteza ii depasesc majoritatea adversarilor!!!! aici ar trebui un antrenor ofensiv, care sa stie sa foloseasca tehnica remarcabila a multor jucatori din lot!!!

valu4ever
valu4ever  •  15 Decembrie 2015, 09:19

ce sa faci cu lesinatul asta de grigoras?pai e copia fidela a lui sandoi... sa vina balaci cu geolgau presedinte,jar mananca echipa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează