FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Schimbarea-CHEIE de la FCSB » Daniel Pancu atrage atenția: „Uitați-vă acolo!”. De ce NU are șanse de grupe europene: „Știu hiba”

FCSB - Rapid se va juca în etapa 5 de play-off
FCSB - Rapid se va juca în etapa 5 de play-off

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 11:21 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 11:40

Daniel Pancu, selecționerul U21 al României, a vorbit la GSP Live despre situația celor de la FCSB, club care pare desprins decisiv în lupta pentru titlu în Superliga.

În vârstă de 46 de ani, Pancu crede că FCSB are, totuși, foarte mult de muncă, dacă vrea să îndeplinească aspirațiile patronului: participarea în grupele unei cupe europene. Selecționerul de la tineret vede o mare hibă în lotul lui Elias Charalambous pentru îndeplinirea obiectivului european. În campionat, FCSB poate lua titlul chiar în această etapă, dacă bate Rapid, iar urmăritoarele CFR și Craiova pierd.

De ce l-a numit Rapid „principal” pe Bogdan Lobonț: „A fost ideea lor”
Rapid
De ce l-a numit Rapid „principal” pe Bogdan Lobonț: „A fost ideea lor”

Daniel Pancu la GSP Live: „FCSB a luat titlul pe baza siguranței defensive”

„Nu mă așteptam niciodată ca FCSB să fie campioană la jumătatea play-off-ului. Nu se mai poate întâmpla nimic. E aproape imposibil.

Ce e diferit la FCSB față de alte sezoane? Au siguranță defensivă, mai ales fundașii centrali. De la mijlocul în sus, aceeași calitate, energie, același pressing avansat. Nu aveau siguranță defensivă, dar acum au avut-o. Au păstrat același lot, au avut constanță. Dar spun că baza a fost siguranța defensivă.

Lotul nu e suficient de bun pentru a juca în grupele Europa League. Nu intru în amănunte. Dar ei câștigă titlul, chiar și fără multe soluții pe bancă. În primul rând, trebuie să își asigure dubluri pe post. Știu și ei că au nevoie de întăriri. Dacă pleacă Florinel Coman, e foarte greu de înlocuit”, a explicat Daniel Pancu la GSP Live.

Fundașii centrali de la FCSB în acest sezon au fost Dawa, Chiricheș, Ngezana, Haruț sau Lixandru.

Detalii despre transferurile pregătite de FCSB

Aflată la un pas de a câștiga Superliga, FCSB e deja cu gândul la sezonul viitor. Și la campania de transferuri.

După ce Gigi Becali a anunțat că vrea să facă 5-6 transferuri pentru a ataca grupele Ligii Campionilor, Mihai Stoica a vorbit și el despre ce planuri are echipa roș-albastră și a explicat ce jucători trebuie aduși.

Lotul trebuie completat, nu îmbunătățit. Trebuie o dublură pentru pentru Crețu. Ne mai trebuie un fundaș dreapta. Pantea va veni mai târziu, poate septembrie-octombrie. Iar până atunci, dacă ajungem în grupe, jucăm din trei în trei zile. La capitolul fundași centrali stăm foarte bine. Poate să aducem un fundaș lateral care poate juca și în centru. E nevoie și de o dublură pentru Radunovic. Dacă pleacă Risto, trebuie doi fundași. Eventual trebuie și un mijlocaș central, dar Pandele crește de la antrenament la antrenament. Avem Șut, Lixandru și Alhassan. Poate mai trebuie unul cu experiență.
- MM Stoica

Am luat atacant. Pe David Miculescu. Nu ați văzut ce s-a bătut cu ei? Trebuie să marcheze goluri, dar vreau să nu piardă mingea, să creeze spații. O să dea el și goluri. Noi am câștigat ușor în condițiile în care Olaru nu a fost în apele lui. Eu nu-l schimb din respect pentru el, ne-a adus până aici, merită respect. El trebuie să își revină, nu a fost în apele lui. Eu trebuie să mai iau 6-7 jucători, să am lot pentru două fronturi.
- Gigi Becali

VIDEO Bogdan Lobonț, înainte de FCSB - Rapid: „Nu contează că i-am bătut în ultimele 4 meciuri” + Ce spune despre obiectvul trasat de conducere

Citește și alte știri despre FCSB:

Ioan Varga, mesaj fără precedent pentru Gigi Becali: „Și-a luat-o în cap!”

Ultimele detalii despre situația jucătorului de la FCSB » Anunț din interior: „El va fi titular”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
Catalynn_18
Catalynn_18  •  18 Aprilie 2024, 22:43
Postat de freddy pe 18 Aprilie 2024, 22:24

Nici o supărare. E fotbal. Orice e posibil.

Chiar orice nu, ca de exemplu calificarea FC Fcsb in grupele CL, insa Talpa tine musai sa fie amabil cu fcsbistii. Șanse teoretice ai și tu să câștigi la 6/49 dacă îți cumperi bilet dar și alea sunt net superioare celor ale FC Fcsb la CL. :-)))))

freddy
freddy  •  18 Aprilie 2024, 22:24
Postat de talpaiadului pe 18 Aprilie 2024, 19:11

Fara suparare, nimeni nu se astepta ca FCSB sa aiba acest avans in campionat dupa 4 etape de play-off. Iar aceasta performanta neasteptata se datoreaza in principal degringoladei din taberele adversarilor si nu unui joc de inalt nivel al FCSB-ului. Bineinteles ca totul e posibil in fotbal si FCSB are sanse teoretice de a se califica si in grupele Champions League, nu numai Europa League, dar asta nu inseamna ca Pancu nu are dreptate atunci cand spune ca lotul FCSB-ului nu este suficient de valoros pentru a emite acele pretentii, in realitate FCSB avand nevoie de un mare noroc pentru a ajunge macar in grupele EL.

Nici o supărare. E fotbal. Orice e posibil.

Catalynn_18
Catalynn_18  •  18 Aprilie 2024, 22:17
Postat de rav410wrc pe 18 Aprilie 2024, 20:20

Cataline, eu un locul tau as astepta, tot cu popcorn, promovarea CSA, dar mi-e teama ca se vor rancezii floricelele de cucuruz, pan' atunci !? ;)))

Pt acel moment am pregătită șampania! Cu popcorn aștept, nu neapărat în ordinea asta, retrogradarea DDB, câștigarea cupei de Corvinul și redactarea motivării CAB pt palmaresul FC Fcsb pt ca din ce rezultă din minuta de ședință acest titlu adus de nea Marcel va fi primul în Berceni! :-)))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează