FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPE FĂRĂ ANTRENORI

Schimbări de antrenori în Liga 1 » Cine sînt numele noi de la CSMS Iaşi şi CS Severin!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 august 2012 18:06

UPDATE / Ciobotariu a semnat pentru doi ani cu CSMS Iaşi. "Dimineaţă, am fost şi am discutat cu domnul primar Nichita, care mi-a prezentat proiectul început la Iaşi şi mi s-a părut ofertant. După, am condus primul antrenament şi pe urmă, după o discuţie cu Florin Prunea am semnat pe doi cu CSMS Iaşi. Sînt un tip realist şi obiectivul meu este menţinerea echipei în prima ligă şi creşterea jucătorilor tineri. Avem un lot tânăr, valoros, plus câţiva jucători cu experienţă, cu care sunt convins că voi avea rezultate bune. Am venit cu inima deschisă la Iaşi şi sper să facem treabă împreună", a spus Liviu Ciobotariu.

După ce Marian Bondrea a fost demis de la CS Severin pentru rezultatele slabe ale echipei nou-promovate, oficialii clubului au început căutările pentru un nou antrenor principal.

Primul nume vehiculat a fost al ex-antrenorului principal al lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, dar această variantă a căzut. După ce cele două părţi nu s-au înţeles în ceea ce priveşte contractul, severinenii au luat legătura cu fostul tehnician al celor de la Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, dar şi acesta a refuzat aseară semnarea unui contract. În acest moment, Liviu Ciobotariu are şanse foarte mari să-i ia locul lui Ionuţ Popa la CSMS Iaşi.

Disperaţi că nu găsesc antrenor, oficialii mehedinţeni au reluat seria negocierilor, iar în această dimineaţă ar fi ajuns la o înţelegere cu fostul tehnician al Astrei Ploieşti, Tibor Selymeş. Ultimele discuţii înainte de parafarea contractului urmează să aibă loc în cursul zilei de azi, iar şansele ca Selymeş să fie noul antrenor sînt de peste 90%, din spusele oficialilor de la Dunăre.

Selymeş vine la CS Severin cu stafful său, în care Cezar Zanfir va fi secund, dar şi cu Liubliana Nedelcu, cea care va fi noul preşedinte al clubului. Nedelcu a plecat de la Braşov, chiar dacă a lucrat înainte şi cu cu Marius Şumudică, preferînd să-l ajute pe Ionuţ Badea în salvarea echipei de la retrogradare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cristimh
cristimh  •  01 Septembrie 2012, 11:32
Postat de mitica_la_puscarie pe 29 August 2012, 18:40

Vedeti voi carcotasilor ca cioby va face treaba la iasi , au lot valoros si sincer cred ca si la anul vor juca in liga 1 personal cred ca altele sunt petardele Ligi 1, severinul,chiajna,Ucluj,

petarda este mamicuta ta si cu dinamo

rokko
rokko  •  29 August 2012, 23:13

Mie-mi place tare ce presedinte si-au tras Severinul...nu are nici o treaba!E pusa doar pe capatuiala!Cu tantika asta presedinte cred ca retrogradeaza in C direct.

mitica_la_puscarie
mitica_la_puscarie  •  29 August 2012, 18:40

Vedeti voi carcotasilor ca cioby va face treaba la iasi , au lot valoros si sincer cred ca si la anul vor juca in liga 1 personal cred ca altele sunt petardele Ligi 1, severinul,chiajna,Ucluj,

Vezi toate comentariile (5)
Comentează