FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Schimbări la Petrolul » Vine Mutu, pleacă Benga! Fundaşul e dorit de o echipă din Grecia

Benga mai are contract cu Petrolul pînă în iunie 2016
Benga mai are contract cu Petrolul pînă în iunie 2016

Articol de , - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 ianuarie 2014 20:44

"Briliantul" şi-a reziliat contractul cu Ajaccio şi va semna cu gruparea prahoveană. Contra îşi va pierde însă stoperul de 24 de ani, care-i dorit de PAOK.

Următoarele zile vor fi foarte agitate la Ploieşti din punctul de vedere al transferurilor. Antrenorul lui Ajaccio, Christian Bracconi, a confirmat într-o conferinţă de presă despărţirea oficială de Adrian Mutu, despre care a spus că şi-a reziliat contractul.

Astfel, vîrful de 34 de ani poate semna pe cel puţin un sezon şi jumătate cu Petrolul, fără să depindă de clubul francez şi cel mai probabil se va alătura lotului Petrolului la reunire, pe 13 ianuarie.

Dacă la capitolul veniri, Mutu ţine prim-planul, prahovenii îl pot pierde pe fundaşul central Alexandru Benga. Stoperul de 24 de ani a devenit prioritatea numărul unu pentru grecii de la PAOK Salonic, conform celor de la gazzetta.gr.

Şefii formaţiei la care mai joacă şi Costin Lazăr sînt gata să facă o ofertă oficială Petrolului pentru fundaşul adus în vara lui 2013, liber de contract, după despărţirea de Oţelul.

1,1 milioane de euro e cota lui Benga pe transfermarkt.de. Şefii Petrolului ar dori cel puţin 1,5 milioane E în schimbul său

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pustiuxp
pustiuxp  •  06 Ianuarie 2014, 14:28
Postat de dirk_kuitte pe 06 Ianuarie 2014, 11:17

Pe Contra nu-l vor grecii astia? Contra: demisia, nesimtitule!

Prietene sti cva MAI DU-TE IN ........!

yodaploiesti
yodaploiesti  •  06 Ianuarie 2014, 12:17
Postat de dirk_kuitte pe 06 Ianuarie 2014, 11:17

Pe Contra nu-l vor grecii astia? Contra: demisia, nesimtitule!

fa ma un bine pe anul acesta si omoara-te !!!

dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  06 Ianuarie 2014, 11:17

Pe Contra nu-l vor grecii astia? Contra: demisia, nesimtitule!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează