FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Schimbul anului în Liga 1 » Propunere incendiară a lui Șumudică: "Să vină Andone la Astra, mă duc eu la Dinamo!"

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 20:20

La revenirea în țară din Cehia, după succesul cu Viktoria Plzen, 2-1, Marius Șumudică i-a dat replica lui Andone, care spusese că a avut un impact hotărâtor asupra carierei fostului fotbalist și că putea să-i la locul la Astra în perioada suspendării.

"Vreau să-l informez, cu tot respectul, că nu el m-a făcut fotbalist, ci Cornel Jurcă, la Sportul. Andone m-a găsit la Hunedoara, eram acolo împrumutat un an de Sportul, nu m-a adus el la Corvinul.

Dacă tot spune că ar fi putut să fie antrenor la Astra și își dorește atât de mult, sunt disponibil în orice moment să facem schimb, să vină el la Astra și eu la Dinamo.

Eu doar am comentat niște întrebări puse de jurnaliști, atât tot. Nu vreau nici o polemică în acest moment cu nimeni", a spus Șumi.

"Ce să explic eu? Să-i spun lui Șumudică faptul că eu puteam să fiu la Astra anul trecut când era suspendat? Ce să-i spun eu? L-am avut jucător. Mie mi-e rușine. Pe Şumudică cine l-a făcut fotbalist? Ia întreabă-l. Când l-am adus nu-i venea să creadă. M-a întrebat: Mi-ai obţinut dezlegare de la Hunedoara? Eu l-am adus la Divizia A, la Sportul, altfel rămânea pe acolo, prin Divizia B" 
Ioan Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  22 Octombrie 2016, 09:01
Postat de Pompiliu Bota pe 22 Octombrie 2016, 08:17

Doua echipe surori anti Steaua ! Alaturi de Iasul lui Prunea s.a.

Ba nici steaua , nici dinamo nici Romania nu mai e ce era odata inainte de 90 si nu ma refer numai la economic, social ( acum multi ajung in strada din diverse motive) , nici sportul nu mai e sport si nici fotbalul fotbal . Nu mai exista disciplina, bun simt , etc ....Ramai unde esti . Eu nici prin gand nu imi trece sa ma mai intorc

887888274661367
Pompiliu Bota  •  22 Octombrie 2016, 08:17

Doua echipe surori anti Steaua ! Alaturi de Iasul lui Prunea s.a.

bigdeal
bigdeal  •  22 Octombrie 2016, 07:24

Ce spuneai? Forta Steaua?

Vezi toate comentariile (69)
Comentează