FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Detaliul important pe care îl caută Feyenoord la Dennis Man! Motivul întâlnirii cu jucătorul și cu Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 08:23

Dennis Man, mijlocașul ofensiv de 21 de ani de la FCSB, ar putea pleca la vară, fiind dorit în Olanda, de Fayenoord Rotterdarm.

Clubul olandez îl monitorizează pe internaționalul român și oficialii clubului sunt atenți la orice detaliu înainte de a face o ofertă scrisă. Pe lângă evoluțiile din meciurile oficiale, șefii lui Feyenoord au vrut să aibă o discuție privată cu Dennis Man. Unul dintre scouterii clubului, Steven Aptroot, a venit la București și a ieșit la masă cu fotbalistul și cu impresarul Anamaria Prodan.

 Oficialii din Rotterdam cunosc de deja evoluțiile jucătorului de la FCSB, întâlnirea cu el fiind doar una din care au căutat să-și facă o impresie despre caracterul lui.

5.500.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

4 meciuriși un gol a reușit Dennis Man pentru România U21 la Campionatul European din 2019

Man are 6 goluri și 4 pase de gol în acest sezon la FCSB, în 23 de meciuri în toate competițiile. Acesta e la FCSB din septembrie 2016, când a venit de la UTA Arad. 

„Cât costă Man acum? Gigi Becali știe. Cred că 15-20 de milioane de euro.Costă ceva...”
Anamaria Prodan la TV Digi Sport, pe 9 martie

Citește și: 

Gigi Becali a trecut la treabă în pauza provocată de coronavirus și negociază transferul unui fotbalist din Liga 1: „Cine să-l ia? Barcelona sau Real Madrid?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (13)
noname999
noname999  •  14 Martie 2020, 11:12
Postat de valentindragobete pe 14 Martie 2020, 11:01

Tot cu Steaua talpană in liga de cartier ?

Cred ca e tot cu Steaua aia adevarata, da! Cu clona din liga 1 tin doar cativa gigisti care cersesc pe la palat sau indivizi infractori ca mustața.

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Martie 2020, 11:01
Postat de catalynn pe 14 Martie 2020, 10:43

Nu vezi ce moaca are!? :-)))) Revenind la speța, olandezul trebuia sa asculte sfaturile lui Arafat și sa stea acasă! :-)))) Își făcea un bine, nu pt ca risca vreo boala, asta e pt prostime, ci măcar nu își pierdea vremea, asta dacă nu cumva o fi venit și pt doamna impresar iar in pauza pt țigara a zis sa îl vadă și pe Man. Altel ce om cu țiglele pe casa, după ce a văzut ce catastrofa e Razvan Marin la Ajax, iar ăla e fotbalist pe lângă Man, venea sa vadă un mijlocaș cu 6 goluri și 4 pase in 23 de meciuri in România!? Îți dai seama ca unul ca asta in Olanda nu apuca nici sa tragă la poarta in 23 de meciuri! :-))))

Tot cu Steaua talpană in liga de cartier ?

noname999
noname999  •  14 Martie 2020, 10:59
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 14 Martie 2020, 09:57

cat o s arad de voi cand o sa vedeti ca Man o sa plece pe minim 15 milioane euro =)) Voi nu cunoasteti fenomenul ;) sau cel putin asa pare !

Tu esti noul monument de prostie de pe gsp:))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează