FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scrisoarea unui fan dinamovist pentru conducerea din Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2010 00:00

Situaţia din acest tur de la Dinamo i-a făcut pe mulţi dintre fani să se îndepărteze de echipă.Totuşi, mai există încă fani care îşi susţin necondiţionat clubul. Userul "dinamix" a postat pe gsp.ro un mesaj emoţionant în care atrage atenţia asupra problemelor clubului din Ştefan cel Mare.

"Domnii Badea şi Borcea, precum şi cei care au fost în acţionariat în ultimii ani, au reuşit să "fure" echipa fanilor adevăraţi, celor pentru care DINAMO inseamna TOTUL în fotbal! Fireşte, este dreptul acestor doi domni, căci ei "bagă bani în fotbal" (sau aşa se laudă pe la colţuri)! Că sunt banii lor sau împrumutaţi, e altceva! Însă cu noi cum rămîne, cei care nu avem cum să renunţăm la DINAMO, cei care iubim DINAMO şi, mulţi/puţini, mergem pe stadion, trăim emoţii pentru DINAMO.

Cît despre Garat, probabil nu este un mare jucător sau nu e pentru ce ne dorim noi la DINAMO! A făcut şi meciuri bunicele, oricum pare mult peste băiatul lui Scarlatache! Însă în vorbele lui este ceva adevăr despre ce se întîmplă la DINAMO! Cine are ceva de spus împotriva unui dintre Becali este eliminat! Sau cazul lui N'Doye, care mai dă o referinţă negativă despre titratul antrenor Andone, actuala dezamăgire dinamovistă! DINAMO este o gaşcă, nici măcar un clan, iar noi, suporterii, umiliţi!

În viziunea domnului Andone, probabil şi a altora din stafful dinamovist, suporterii sunt de vină pentru evoluţia dezamăgitoare din ultimele sezoane! Însă, am dori să ştim de la domnii Badea şi Borcea (l-aş include şi pe domnul Andone aici dacă nu ar fi "consiliat"), unde să le trimită spre decontare măcar biletele de la meciurile în care DINAMO a fost umilită pe teren propriu! De ce ne mai chemaţi la stadion, dacă nu reuşiţi să creaţi un climat profesionist? Oricum, DINAMO rămâne în inimile noastre.

În fine, închei setul acesta de comentarii, asigurîndu-i pe domnii Badea şi Borcea că nu sunt nicio "puşlama" din galerie, nu consum etnobotanice, nu scriu nici la comandă, nu sunt nici vreun fanatic fără minte! Am viaţa mea, muncesc şi platesc impozite, am o familie frumoasă, respect pe cei ce merită, ŞI VREAU SĂ VIN LA MECIURILE LUI DINAMO ORIUNDE, SĂ MĂ BUCUR CĂ ECHIPA MEA DE SUFLET JOACĂ FOTBAL, NU MIMEAZĂ PERFORMANŢA! VIN LA STADION, URMĂRESC DINAMO PE NET, CÂNT ŞI TRĂIESC PENTRU DINAMO"

Mesaj postat de userul "dinamix".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (47)
amadeo40
amadeo40  •  20 Decembrie 2010, 22:56

Daca domnul Niculae de la Astra este hotarat sa cumpere echipa,ar face un lucru extraordinar pentru Dinamo ! Dar dupa acest pas, primul lucru ce trebuie facut este sa rada tot si sa angajeze alt personal.Am toata increderea in acest om care nu investeste atatia bani aiurea. SUCCES !!!!

fotbalistu
fotbalistu  •  12 Decembrie 2010, 10:51

daca rednic era lasat, sa faca curatenie atunci,nu cred ca mai eram in situatia asta penibila. dar de ............ce mai faceau samsarii?

cipdogus
cipdogus  •  12 Decembrie 2010, 10:28

voi astia de la alte echipe decat Dinamo, care tot comentati aiurea pe aici... sunteti jenanti...e o problema a fotbalului romanesc nu doar la Dinamo...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează