FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - LITEX LOVECI 2-5

Scurtcircuit în sistem

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Dinamo a piedut cea de-a patra partidă din această iarnă, principalele probleme fiind în compartimentul defensiv
După şase partide de verificare, trei înfrîngeri, un egal şi două victorii, Cornel Ţălnar s-a decis să arunce în luptă garnitura cu care se gîndeşte să atace startul campionatului. În primul "11" s-au regăsit şi noile achiziţii, Nino Pekarici şi Osvaldo Miranda.

Sîrbul a făcut cuplu în defensivă alături de Cosmin Moţi, iar argentinianul a evoluat în faţă alături de vitezistul Florin Bratu. "Cîinii" au început crispaţi meciul, pe un teren chelit de iarbă, iar bulgarii, mai arţăgoşi, au marcat la prima acţiune mai consistentă. Ţvetanov (12) a trecut pe lîngă Moţi şi a şutat tare sub bară.

Pekarici încă în căutări, Miranda are execuţii
Cîte ceva despre nou-veniţi. Pekarici nu s-a sincronizat prea bine cu Moţi, însă a respins cîteva baloane grele. Plusurile sîrbului par a fi mobilitatea şi jocul aerian, însă are nevoie de timp pentru a se încadra în sistemul defensiv. Miranda s-a mişcat bine, însă a dus lipsă de mingi utile. La majoritatea fazelor în care a fost implicat, argentinianul a arătat că are viteză de reacţie şi ştie cu mingea, în minutul 45 fiind aproape să înscrie, însă bulgarii au respins in-extremis. Cert este că amîndoi au, pentru moment, probleme de comunicare. La pauză, cei doi au fost înlocuiţi. Pekarici cu Izvoranu, iar Miranda cu Dănciulescu.

Apărarea în degringoladă
După înlocuirea cuplului Moţi-Pekarici, totul s-a năruit în apărare. Lucian Goian şi Silviu Izvoranu n-au făcut faţă atacurilor în haită ale bulgarilor. Şi mijlocul a părut debusolat, pierzînd foarte multe baloane la centrul terenului, Dinamo plătind deconcentrarea în minutele 53 şi 55, cînd Bibişcov a profitat de erorile în lanţ din sistemul "roş-albilor". Dănciulescu (61) a fost singurul care a mai animat jocul, fructificînd centrarea lui Stoican. Acelaşi Danciu a pasat decisiv pentru Zicu (67), care a înscris plasat la vinclu.

Apoi, Bibişkov s-a mai distrat în două rînduri cu apărătorii dinamovişti, scorul luînd proporţii ruşinoase.

Dinamo - Litex Loveci 2-5
Au marcat: Dănciulescu (61), Zicu (67) / Ţvetanov (12), Bibişkov (53, 55, 75, 85)
Dinamo în prima repriză: Lobonţ - Stoican, Moţi, Pekarici, Pulhac - Torje, Ad. Cristea, Ropotan, Boştină - Fl. Bratu, Miranda
Dinamo în repriza a doua: Lobonţ - Stoican, L. Goian, Izvoranu, Muşat - Zicu, Vranjkovici, Ropotan (Bucşă, 60), C. Munteanu - Dănciulescu, L. Ganea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
 •  11 Februarie 2008, 19:38

STOICAN,IZVORANU,GOIAN,GALIQIO trebuie sa plece nu au fata de DINAMO

 •  11 Februarie 2008, 17:10

UNDE A VAZUT DINU ECHIPA FARA MIJLOC ?

 •  11 Februarie 2008, 13:31

ghighi crd ca esti o mare petarda de om daca vb asa despre lobont...crd ca in viata ta n-ai jucat vreun meci 11 cotra 11 sa vezi cum e...vorbeste gura fara tine

Vezi toate comentariile (24)
Comentează