FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Se ascund de Pancu » Motivul pentru care giuleştenii nu au anunţat că i-au prelungit contractul lui Rui Duarte

La 34 de ani, Pancu ar urma să semneze ultimul contract de profesionist
La 34 de ani, Pancu ar urma să semneze ultimul contract de profesionist

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2012 22:41

Duarte şi-a prelungit înţelegerea pe încă 2 ani, dar giuleştenii nu vor să anunţe oficial pentru a evita alte proteste din partea lui Pancone.

Ajuns în ultimele 4 luni de contract cu Rapid, Daniel Pancu nu a primit nici după cantonamentele din Antalya o ofertă de extindere a acordului, oficialii din Grant aşteptînd să vadă randamentul atacantului şi din acest retur. Constantin Zotta a anunţat că angajamentele tuturor jucătorilor aflaţi pe final de contract se vor prelungi în următoarea perioadă: "Nu am semnat cu nimeni deocamdată, dar cu siguranţă o vom face. Avem nevoie în continuare de toţi jucătorii, vom vorbi la momentul oportun".

Vestiarul rapidist stă însă din nou pe un butoi cu pulbere după ce Rui Duarte a mărturisit apropiaţilor că a semnat o nouă înţelegere cu Rapid, valabilă pînă în 2014. Conducătorii din Giuleşti evită să anunţe oficial mutarea pentru a nu inflama din nou spiritele în vestiar. În aceeaşi situaţie mai sînt Marcos Antonio, Creţu, Grigorie, Ezequias, Deac şi Ioniţă I.

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Am avut oferte de la Steaua şi Dinamo"
Costin Lazăr, fostul căpitan din Grant, plecat în vară la PAOK, a declarat că ar fi vrut să continue la Rapid şi în acest sezon: "Îmi pare rău că nu mai sînt în Giuleşti. Din păcate, domnul Copos a ascultat de o anumită persoană şi nu a mai vrut să-mi prelungească contractul. Totul a început cînd la club a venit o anumită persoană, nu vreau să zic cine. În plus, chiar am refuzat oferte de la Steaua şi Dinamo. Mi-ar fi fost greu să merg la o rivală". Deşi a refuzat să spună numele celui care nu l-a mai dorit la Rapid, cel vizat este ex-preşedintele Dinu Gheorghe.

Zotta vine la Radio GSP Live
După ce, ieri, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a făcut dezvăluiri senzaţionale la prima emisiune Radio GSP Live difuzată pe GSP TV, astăzi a venit rîndul preşedintelui alb-vişiniu, Constantin Zotta, să se afle în faţa microfonului. Dacă sînt sau nu pregătiţi rapidiştii de startul returului, cine mai vine sau pleacă din Giuleşti şi care sînt şansele echipei antrenate de Răzvan Lucescu să cîştige campionatul, toate astăzi la Radio GSP Live, de la 17:00 la 18:00, în direct şi pe GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sorineldobre
sorineldobre  •  28 Februarie 2012, 13:41

Pacat de Costin Lazar .Trebuia tinut .

bebe_scu
bebe_scu  •  28 Februarie 2012, 11:08

" Mai ... " Arian Florea,(vorba lui Ion Iliescu) Cretu, Ionita I si Deac sunt imprumutati pana la vara probabil la "inteligenta ta " se pot prelungi contractele unilateral.

rapid_pitbull
rapid_pitbull  •  28 Februarie 2012, 08:58

sa plece Duarte si SA II PRELUNGEASCA CONTRACTUL LUI PANCONE!!! NU AVEM VARF!!! PANCU FACE O TREABA FOARTE BUNA, EL AR TREBUII SA FIE PRIMUL LA CARE SA II SE PRELUNGEASCA CONTRACTUL!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează