FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se ceartă

Liviu Ganea, Ganea, Astra
Liviu Ganea, Ganea, Astra

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2010 00:00

Dinamo şi Astra se contrează din nou pe seama revenirii a 3 jucători, Liviu Ganea, Păun şi Crăciun, în Ştefan cel Mare

Primul conflict al anului 2010 pentru Dinamo se prefigurează a fi cel cu Astra. De ce?
1. Dinamo a cerut printr-un document oficial atît LPF, cît şi clubului prahovean ca de luni, 11 ianuarie, ora 11:00, jucătorii Liviu Ganea, Georgian Păun şi Eugen Crăciun să se întoarcă la antrenamentele echipei. "Hotărîrea este clară, toţi trebuie să revină gratis, fără alte pretenţii!", au susţinut şi ieri oficialii din Ştefan cel Mare. 
2. Astra i-a somat pe cei trei fotbalişti să se prezinte luni la antrenamentele trupei lui Nicolo Napoli. "Păun şi Crăciun se pot întoarce la Dinamo doar în baza unor acorduri de transfer şi doar dacă Astra îşi păstrează dreptul de coproprietate, de 50 la sută, asupra lor. Altfel, nu! Ei acum sînt jucătorii clubului prahovean, sută la sută. Liviu Ganea e împrumutat pînă în vară, nu pleacă de aici cînd vrea Dinamo", a declarat preşedintele Astrei, Marcel Iancu.
 
Clauza problemă
O persoană care a asistat la semnarea actelor în momentul în care Păun şi Crăciun au ajuns la Astra a mărturisit pentru Gazeta ce apărea pe foi: "Se specifică faptul că ambii sînt jucătorii Ploieştiului pentru următorii 5 ani. Dinamo păstrează şi ea 50% din drepturile federative, dar în acte era stipulată şi o clauză conform căreia roş-albii îi pot rechema pe cei doi oricînd!".

Pedeapsă
"Cîinii" vor să-i direcţioneze pe cei patru către Iaşi, tot împrumut, ca să recupereze jumătate din dreptul de coproprietate asupra lui Adrian Cristea. Roş-albii se încăpăţînează să nu-i mai lase la Astra pentru a-i plăti poliţe lui Ioan Niculae. Vor să se răzbune după ce acesta l-a acuzat pe Cristi Borcea că a încercat să blătuiască meciul direct.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  07 Ianuarie 2010, 11:02

borcea cu turcu cred ca la faza asta o s-o ia in bot.Este evident ca jucatorii Paun si Craciun sunt ai Astrei dupa documente iar L.Ganea pana in vara.Astia la prostia lor vor sa ii ia la jumatatea meciului si repriaza 2-a sa joace la Dinamo

 •  07 Ianuarie 2010, 08:00

care 4? ca sunt numai 3! Miranda deja e in argentina, deci numai Paun, Craciun si Ganea! dar daca sunt in acte cu 50% coproprietari Astra, nu cred ca Dinamo mai poate face ceva!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează