FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Se dărâmă Giuleștiul! Stadionul Rapidului va fi demolat complet pentru a se ridica unul nou, în proiectul pentru Euro 2020

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2016 00:00

Conducerea Companiei Naționale de Investiții (CNI) a avut ieri o întâlnire cu reprezentanți ai celor patru cluburi/federații care vor pune la dispoziție stadioane pentru Euro 2020: Steaua, Dinamo, Rapid și Arcul de Triumf (rugby).

Iar decizia cea mai nouă vizează stadionul din Giulești, care va fi demolat complet. Președintele CS Rapid, Vali Caciureac, a explicat ieri pentru GSP că "inițial depusesem un dosar care prevedea modernizarea arenei pe structura actuală și reconstrucția doar a peluzei închise dinspre teatru. Până la urmă, s-a hotărât că totul va fi refăcut de la zero, iar noul stadion va avea 18.000 de locuri. Momentan, trebuie să depunem documentația completă la CNI, iar lucrările ar urma să înceapă de la anul. După discuția de joi, am convingerea că stadioanele vor fi gata la timp pentru Euro".

Nu doar rugby pe arena de la Arcul de TriuMf

Semnele sunt că arena din Ștefan cel Mare va avea aceeși soartă, dar o soluție se va adopta după o expertiză care va indica starea exactă a bazei "cîinilor". În Ghencea vor fi executate numai modernizări, iar arena de la Arcul de Triumf se va transforma dintr-una dedicată exclusiv rugby-ului într-un complex polisportiv, cu un stadion de 8.000 de locuri, acoperite.

"Va putea găzdui și evenimente pentru alte sporturi. Va exista și un centru de recuperare deschis sportivilor de înaltă performanță. Sunt busculat un pic de forurile internaţionale pentru că în 2019 am obţinut și organizarea Mondialului de rugby pentru juniori", a declarat pentru DigiSport şi preşedintele federaţiei de rugby, Harry Dumitraş.

4 meciuriva găzdui România la Euro 2020: trei partide din grupe și una dintre optimile de finală

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează