FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Se destramă CraiOlguța după nici 3 ani de existență? » Situație critică la club + 5 vedete lăsate să plece gratis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 11:13

CS U Craiova are probleme mari! Situaţia de la echipă este critică după ce oltenii au ratat play-off-ul pentru acest sezon din Liga 1.

Oficialii lui CS U au luat o decizie neaşteptată la final de an încercînd să scape de jucătorii cu salarii mari. Astfel, Bawab, Bălgrădean, Curelea, Ferfelea şi Zlatinski sînt liberi să plece fără ca oltenii să primească vreun ban în schimbul lor. Cei 5 au cele mai mari salarii de la echipă.

De asemenea, spre deosebire de pînă acum, şi jucătorii pe care CS U Craiova încearcă să cîştige bani mulţi sînt de vînzare. Este vorba despre Andrei Ivan şi Vătăjelu, ambii fotbalişti cochetînd şi cu echipa naţională. Oficialii lui CS U au evitat să vorbească pînă acum despre transferurile celor doi, dar situaţia s-a schimbat acum.

Cei doi au oferte din străinătate, dar şi de la Steaua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
143775929329686
Ion Nicoleasa  •  03 Ianuarie 2016, 21:33

ar fi cea mai mare prostie sa ii lase sa plece la steoaia

kaloogarele
kaloogarele  •  03 Ianuarie 2016, 04:59

aia fu anu' trecut ;). anu' asta e ok.

fcu1948
fcu1948  •  01 Ianuarie 2016, 14:20
Postat de kaloogarele pe 01 Ianuarie 2016, 02:53

regret sa-tz stric rivelionu' ... regret pe dracu, chiar ma bucur. stiu ca voi astia mititeiii n-avetz scoala nici cit sectoristu' da' whatever: in iurop trebe x echipe, daca in playoff exista numa' x-1 in stare de solventa, se ia una de mai jos. asa e matematica!! iar in playout nu mai apar diversi arbitri sa ia puncte sa dea la gura lu' gigica sau altii, asa ca o sa avem o viata mai usoara. tzeaaapaaaa! revelion neplacut si sta-tz-ar in git poshirca, mititelule!!

Chiar nu regret să-ți dau o veste proastă în prima zi a ultimului an de existență a clonei - indiferent de clasarea în playoff sau playout, clona NU ARE DREPT DE PARTICIPARE în cupele europene. UEFA dixit. Și oricum, dacă vă desființați, singura participare va fi a lui rotărel, agarici și vasileasca în Cupa Penitenciarelor. Poți să îi încurajezi din interior, prea pămpălăule călugăr!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează