FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se destramă Dinamo la finalul sezonului? 9 jucători și antrenorul sunt pe picior de plecare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 10:23

Dinamo se luptă pentru câștigarea campionatului, dar situația la club este una complicată.

Echipa alb-roșie ar putea să se schimbe masiv la finalul acestui sezon, mai mulți jucători fiind la finalul contractului și având șanse mici de a contiuna la Dinamo.

Cinci dintre jucătorii care au evoluat în mod constant vor rămâne fără contract și au șanse destul de mici de a rămâne la Dinamo.

1. Jaime Penedo, portarul de 35 de ani, are cele mai mari șanse să plece. Venit în vară, panamezul nu este în cele mai bune relații cu șefii lui Dinamo, aceștia fiind nemulțumiți de faptul că jucătorul se întoarce obosit de la națională.

2. Vitautas Cerniauskas, portarul de 28 de ani, ar putea pleca și el la finalul acestui sezon. Lituanianul venit în iarnă rămâne fără contract, iar până acum nu a negociat prelungirea.

3. Claude Dielna, fundașul francez venit în iarnă, a devenit om de bază în echipa lui Contra, dar la finalul sezonului se va întoarce la Sheffield Wednesday. Acesta rămâne liber de contract, dar rămâne de văzut dacă echipa alb-roșie îi va putea satisface pretențiile financiare.

4. Antun Palici, căpitanul lui Dinamo, va pleca și el la finalul sezonului. Croatul de 28 de ani negociează de mai multă vreme prelungirea contractului, dar nu a semnat. În plus, e curtat insistent de Legia Varșovia. 

5. Luka Marici va rămâne și el fără contract, dar pentru Dinamo nu ar fi o pierdere atât de mare, în comparație cu restul jucătorilor care pot pleca. Croatul a pierdut locul de titular în echipa alb-roșie, deși la începutul sezonului era un abonat la primul "11".

Contra ezită să semneze

Dinamo își poate pierde și antrenorul. Negoiță vrea ca tehnicianul să rămână și a spus că sunt șanse mari ca "Guriță" să semneze prelungirea, dar mai sunt detalii de pus la punct.

Contra cere investiții la Dinamo, vrea să aibă o clauză prin care să poată pleca oricând în afară, în cazul unei oferte mai bune, iar în timp ce negociază cu Mutu și Negoiță, discută și cu alte cluburi. Antrenorul ar vrea să plece în străinătate și așteaptă finalul sezonului din Spania pentru a vedea dacă primește vreo ofertă.

oferte pentru cei mai buni

Pe lângă jucătorii care pot pleca liberi de contract, Dinamo ar putea vinde și o parte dintre cei mai valoroși fotbaliști. Parcursul bun al "câinilor" a făcut ca elevii lui Contra să aibă tot mai multe oferte.

Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu și Adam Nemec sunt cei mai curtați jucători. Cel puțin doi dintre ei ar urma să plece în această vară.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (38)
danut1971
danut1971  •  11 Mai 2017, 00:59

minciuni fcsb-iste

andrei.33
andrei.33  •  10 Mai 2017, 17:10
Postat de sooos1ck pe 10 Mai 2017, 16:35

Steaua/FCSB e cosmarul tau, mori de ciuda ca suntem superiori!

Toti dusmanii mor de ciuda, manelistule samantar.

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Mai 2017, 16:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Steaua/FCSB e cosmarul tau, mori de ciuda ca suntem superiori!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează