FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se ia de antrenor! Un jucător dinamovist, săgeți pe Facebook după ce Andone l-a declarat pe Camora cel mai bun fundaș stânga

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2016 00:00

Steliano Filip i-a oferit o replică acidă lui Ioan Andone, după ce acesta a spus că Mario Camora e cel mai bun fundaș stânga din Liga 1.

Steliano Filip a început ca titular sezonul, și sub comanda lui Ioan Andone, însă internaționalul riscă să plătească pentru un comentariu acid postat după meciul cu CFR Cluj (0-0).

O declarație a antrenorului l-a enervat pe dinamovist, iar fundașul stânga riscă să aibă divergențe cu tehnicianul recunoscut pentru faptul că nu le permite jucătorilor să facă glume cu el.

  • "Dacă venea Camora la noi, Filip juca la mijloc. Camora joacă bine, e cel mai bun fundaș stânga din Liga 1", a comentat tehnicianul de 56 de ani după meciul din Gruia.
  • "Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită", a postat jucătorul după aceeași partidă pe o rețea de socializare.

Fotbalistul n-a dat alte detalii, însă referirea a fost evidentă. Filip a mai avut o reacție acidă după ce portughezul Mario Camora și-a arătat disponibilitatea de a juca pentru echipa națională a României. "E un jucător tânăr, de viitor" a fost ironic dinamovistul de 22 de ani referindu-se la lusitanul de 29 de ani.

"Eu nu sunt supărat pe Steliano, n-am avut ce să discutăm, întrucât nu e nicio supărare între noi. Eu respect toți fotbaliștii", a comentat Camora după partida de luni cu roș-albii.

Mario a fost dorit de către Ando la Dinamo în această iarnă, însă pretențiile celor de la CFR Cluj, jumătate de milion de euro, și salariul jucătorului, care câștigă 18.000 de euro pe sezon în Gruia, au clasat afacerea.

"Andone este prietenul meu, am avut momente frumoase la Cluj, am și câștigat campionatul împreună cu CFR. Am discutat în glumă înainte de meci să mă duc la Dinamo, dar eu sunt la CFR și mă simt bine. N-am de ce să plec, la Cluj sunt acasă"
Mario Camora, fundaș CFR Cluj

1campionat și o Cupă are Camora cu CFR Cluj în palmares. Steliano Filip n-a câștigat niciun trofeu cu Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  10 August 2016, 14:17

Asa comentarii, asa stire numai idi uti.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  10 August 2016, 13:34

De unde are o echipa declarata in insolventa bani sa-i plateasca lui CAMORA 18.000 euro pe luna.ANDONE,chiar a luat-o razna:cind il lauda pe STANCIU SI STEAUA,cind il lauda pe CAMORA,in detrimentul propriului jucator? Ma intreb ce interese ascunse are/ Mai bine s-ar ocupa de pregatirea echipei si sa nu insufle echipei teama lui de cei 50.000 spectatori ai STELEI.SA BAGE EL CAPUL IN PAMINT CA STRUTUL SI SA LASE ECHIPA CA MAI SUNT DESTUI ANTRENORI OPTIMISTI.

896192190498051
Adi Mitrea  •  10 August 2016, 12:41
Postat de carnag3 pe 10 August 2016, 11:54

In primul si in primul rand, antrenorii de la alte echipe au spus de a lungul timpului ca unii sunt mai buni, ma refer in special la antrenori de la steaua si rapid facand referire la jucatori de jucatori de la dinamo si tot asa intre cei granzi de-a lungul timpului. Domnilor terminati cu tampeniile , un jucator de fotbal ca steliano inca tanar si inca necopt , ar fi trebuit sa taca si sa se ambitioneze sa munceasca ca sa devina cel mai bun, nu sa dea declaratii de domnisoara fandosita. Voi suporterii astia "adevarati" ii luati in brate pe pustanii din fotbalul romanesc si ajung sa se creada mari vedete,jucatorii de fotbal gen steliano filip , cojocaru si multi altii carora probabil faptul ca joaca la o echipa mare inseamna sf drumului si daca ca jucator ajungi sa te iei de un antrenor ca andone , inseamna ca multa minte nu ai . Andone are un scop prin declaratiile pe care le da : sa ambitioneze conducerea si jucatorii lui DINAMO, ca fotbalul dinamovist sa progreseze , dar mintile mici judeca , mintile mari muncesc.

Dragi dinamovisti,fratilor Andone bate câmpii din pacate.Deocamdată, vedem ca Rednic a plecat având în motiv intemeiat: lipsa investițiilor promise.Antrenorului nostru ii canta cocosul pe gardul vecinului.Ne bate rău Steaua țineți minte.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează