FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Se întoarce gafeurul! » Adrian Cojocaru o va arbitra din nou pe FC Botoșani

Cojocaru, 35 de ani, a debutat în prima divizie în iulie 2011
Cojocaru, 35 de ani, a debutat în prima divizie în iulie 2011

Articol de - Publicat marti, 11 august 2015 00:00

Cojocaru o va arbitra iar pe Botoșani, formație în favoarea căreia a comis sezonul trecut două erori grave.

Partida dintre FC Botoșani și CSMS Iași de diseară va fi condusă la centru de arbitrul Adrian Cojocaru din Galați. Acesta are antecedente atunci cînd vine vorba de trupa lui Grozavu. În ultimul sezon, a comis două erori mari în favoarea acestora, de pe urma cărora au cîștigat 6 puncte.

Prima oară s-a întîmplat la partida cu U Cluj, 1-0, de pe 24 august 2014, cînd a dictat aiurea un penalty pentru gazde. A plătit scump pentru această decizie, fiind oprit de la delegări vreme de 4 etape!
Apoi, după ce a revenit, a fost delegat la confruntarea Pandurii - FC Botoșani și din nou i-a avantajat pe "plăieși".

A dictat un 11 metri pentru ei în minutul 86, transformat de Vașvari, reușită care le-a adus oaspeților de atunci victoria. Decizia lui a fost iarăși eronată, faultul fiind comis în afara careului! În urma acestei faze, Cojocaru n-a mai "fluierat" în Liga 1 timp de 4 luni!

Președintele lui CSMS Iași, Florin Prunea, consideră că la partida de diseară ar fi trebuit delegat un arbitru FIFA: "Va fi un meci al orgoliilor, în care ambele echipe au mare nevoie de puncte. Cred că ar fi fost mai indicat ca jocul să fie arbitrat de un arbitru FIFA".

"Cine a făcut delegarea să și-o asume! Pe noi nu ne interesează trecutul lui Cojocaru, avem încredere că va arbitra corect, dar era mai bine să se evite astfel de speculații"
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

0 meciuria arbitrat Cojocaru în acest campionat. În primele 5 etape, de 3 ori n-a fost delegat deloc, iar în două a fost rezervă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează